28 / 07 / 2024

konut pazarlama platformu

konut pazarlama platformu

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün " pazarlama ve satış platformu kurmanın zamanı " konusunu ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el konulacak!

İtalya’da mahkeme, Amerikan merkezli kısa ve uzun vadeli konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el koyulmasına karar verdi.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Türkiye'de ortalama konut metrekare fiyatı 2 bin 229 TL!

Endeksa, Türkiye genelinde toplam konut stok adet ve konut pazarlama süreleriyle ilgili verileri yayınladı. Buna göre, Türkiye'de toplam konut stok adedi 938 bin 474, ortalama konut metrekare satış fiyatı 2 bin 229 TL oldu.

Evinizi kaç günde satabilirsiniz?

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom, Türkiye genelindeki konut stoku ve konut pazarlama süreleri verilerini paylaştı. Türkiye genelinde 906 bin 205 konut stoku bulunuyor...

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

BS Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Yılmazer ve Serkan Tabak ortaklığında kuruldu. 

Konut sektörü için bir pazarlama yöntemi!

Bloomberg'den Ali Çağatay, konut sektöründe faaliyet gösteren pazarlama departmanlarına bir öneride bulundu. Çağatay, "Bu faiz indirim sürecinde, pazarlama tekniğini değiştirebilirlerse, umulan ve beklenen sayıdan daha fazla konut satmaları mümkün olabilir" diyor...

Konut satışının püf noktaları!

Tekirdağ'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında (Çerkezköy TSO) düzenlenen Konut Pazarlama Stratejileri Sektör Toplantısı’nda konut satışının püf noktaları konuşuldu.

Yabancıya satış artıyor, konut pazarlama yöntemleri değişiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş; son yıllarda hızlı artış gösteren yabancıya konut satışı ile birlikte konut pazarlama yöntemlerinin nasıl değişeceğini değerlendirdi..

Sinpaş, 45. yaşını yeni kampanyayla taçlandırdı!

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürüyor. Sinpaş projelerindeki farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

konut pazarlama platformu Haberi

konut pazarlama platformu

90'lı yılların ortasında başlayan pazarlama ve satış hizmet firmalarının yarattığı sektör hızla büyümektedir.


Hizmet hacmi milyar dolarlar seviyelerine erişen pazarlama ve satış hizmet firmalarının varlığı yıllardan beri bilinmemektedir.


Gayrimenkul sektörüne başarı ile yıllarca profesyonel hizmet veren yöneticilerin kurduğu firmalar sektörel deneyimlerini proje geliştirici ve/veya inşaat firmalarına taşımaktadır.


Operasyon ve Danışmanlık boyutları ile sunulan hizmet çeşitlemesinin oluşturduğu sektör bilinmediği için algısal olarak emlakçılık ile karıştırılmaktadır.


Pazarlama ve Satış firmalarının hizmetleri proje geliştirme aşamasında başlayıp; satış sonrası süreci ile devam etmektedir.


Proje geliştirme ve inşaat firmalarının hata payını minimize eden pazarlama ve satış hizmet firmalarının başarısı " doğru ürün ile doğru talebi, doğru satış koşulları ile  buluşturmaktan geçmektedir.


Sektör ve talep trendlerine hakim firmaların geliştirdiği " stratejiler " projelere hayat vermektedir.


Yüzlerce kişiye; hizmet verilen firma ve/veya proje...