05 / 05 / 2024

konut proje kampanyaları 2016

konut proje kampanyaları 2016

Gayrimenkul ve inşaat sektörleri Türkiye'nin en hızlı büyüyen sektörleri arasında yer akyor. Yatınnılann tam gaz devanı ettiği sektörün 2017 yılı gündemi de çok yoğun.

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Sosyal konut proje şartları nelerdir? TOKİ sosyal konut projesi yarın başlayacak mı? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesine dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut projesine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut proje şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Vatandaşlar yaklaşan tarih ile araştırmalarını hızlandırdı. İşte detaylar!

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut proje başvurusuna dair detaylar araştırılıyor. İşte TOKİ 2022 sosyal konut projelerine dair detaylar!

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut proje tarihi! İşte 81 ilde 150 bin konut başvuru detayları!

TOKİ kapsamında gerçekleşecek olan Cumhuriyet tarihinin sosyal konut projeleri vatandaşları bir hayli heyecanlandırdı. Peki 81 ilde inşa edilecek olan 150 bin konut başvuru detayları nelerdir?

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

Ev sahibi olmak isteyip ancak yeterli nakit parası olmayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını inceliyorlar. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yüzde 100 konut kredisi kampanyaları başladı. İşte konut kredisi kampanya detayları...

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

1.532 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Konut kredisi ile ev almak isteyen vatandaşlar için bankalar tarafından konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Bankalar 90 bin TL'ye kadar aylık 1.532 TL ödeme ile konut kredisi kampanyası sunuyor. 

konut proje kampanyaları 2016 Haberi

konut proje kampanyaları 2016

Gayrimenkul ve inşaat sektörleri Türkiye'nin en hızlıbüyüyen sektörleri arasında yer akyor. Yatınnılann tam gaz devanı ettiği sektörün 2017 yılı gündemi de çok yoğun. Gayrimenkul sektöründe 600 bin konutluk bir stok bulunduğu tahmin edikyor. 2017 yılında KDV indirimi, yabancıya vatandaşlık verilmesi, dar gelirli vatandaş için üretilen konutlara ilave teşvik verilmesi gibi yeıü uygulamalar bekleniyor. 


Gayrimenkul sektörü 15 Temmuz darbe girişimi, terör olayları, ekonomideki daralma gibi nedenlerle 2016 yılında zor bir sınav verdi. Darbe girişimi sonrası düzenlenen kampanyalar ve konut kredisi faiz oranlarının devlet eliyle yüzde l'lerin altına çekilmesiyle, önceki yılın konut satış rakamları olan 1 milyon 300 bin adetlik satış rakamı yakalandı. 2016 yılında sektör kampanyalarla suni olarak canlanclırılsa da 2017'nin durağan bir yıl olması bekleniyor. 


Sektörde yabancıya yapılan satışlar bir sonraki...