27 / 04 / 2024

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...



Finansbank ve Garanti BBVA, farklı ihtiyaç ve bütçelere uygun çözümler sunan mortgage seçenekleri sunduğunu açıkladı. Konut fiyatlarının yükselmesi ve bireylerin maddi imkanlarının daralması ile beraber, ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi konut kredisi çekmek durumunda kalıyor. Bu durum, bankaların konut kredisi kampanyalarını daha da önemli hale getirmektedir. Özellikle uzun vadeli ve uygun faiz oranları sunan krediler, ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor. Mortgage kredileri, ev sahibi olma yolundaki en büyük yardımcı olabilir.

 Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

100 AY VADELİ KONUT KREDİSİ

takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Finansbank ve Garanti BBVA'dan 180 Ay Vadeli Konut Kredileri şöyle; Son dönemde, Finansbank ve Garanti BBVA tarafından başlatılan 180 ay vadeli konut kredisi kampanyaları dikkat çekiyor. Uzun vadeli krediler, konut almak isteyen vatandaşlar için  daha esnek ödeme planları ve uzun vade imkanları da sağlamaktadır.

Garanti BBVA ve QNB Finansbank Mortgage Kampanyalarının Detayları
QNB Finansbank Mortgage-Sigortalı:

Toplam Ödeme: 8.971.691 Türk Lirası.
Faiz Oranı: yüzde 3,31
Aylık Taksit: 49.792 Türk Lirası.
Garanti BBVA Hayat Sigortalı Kiracıya Mortgage:

Toplam Ödeme: 10.715.416 Türk Lirası.
Faiz Oranı: yüzde 3,96
Aylık Taksit: 59.455 Türk Lirası.

Öte yandan, Garanti BBVA'nın konut kredisi kampanyası, diğer bankalardan değişik olarak hayat sigortalı kiracılara yönelik özel bir mortgage seçeneği de sunmaktadır.  Bu kredi seçeneğinde, daha yüksek bir faiz oranı ve aylık taksit tutarı söz konusu olmakla birlikte, kredinin uzun vade seçeneği ve hayat sigortası avantajı dikkat çekiyor.

KONUT KREDİSİ HAKKINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ 

Konut kredisi alırken bankaların belirttiği faiz oranları, toplam geri ödeme miktarları ve aylık taksit miktarları gibi faktörler büyük önem arz ediyor. Uzun vade imkanları, özellikle yüksek tutarlı konut kredilerinde, ödeme yükünü azaltarak bireylerin bütçelerini rahatlatıyor.

Bankalardan son dakika 2024 güncellemesi! İşte konut, ihtiyaç ve taşıt kredi oranlarında son durum!

Konut fiyatları tırmanışa geçti! Sektörden ev almak isteyenler elini çabuk tutsun uyarısı geldi!

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!


Geri Dön