04 / 05 / 2024

konut projeleri ekim 2017

konut projeleri ekim 2017

İnşaat firmaları, bugüne kadar 11 yeni konut projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Ay sonuna kadar Ekim'de satışa çıkan proje sayısı 15 olacak..

Ekim 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Ekim ayında satışa çıkarılacak konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Ekim 2021'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Ekim 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

2020 yılının Ekim ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Ekim 2020'de satışa çıkacak o projeler...

Ekim 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Ekim ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Ekim 2019'da satışa çıkacak projeler...

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Ekim 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Ekim ayında satışa çıkacak olan yeni projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Ekim 2018'de satışa çıkacak konut projeleri... 

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Lansman indirimli konut projeleri!

Yeni konut projeleri hayata geçiren inşaat firmaları kampanyalara da hız kesmeden devam ediyor. Satışa çıkan projelerde lansmana özel olarak yüzde 30'a varan indirim imkanı sağlanıyor.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

konut projeleri ekim 2017 Haberi

konut projeleri ekim 2017

Konut sektörü son bir ayda yeni projelerle atağa geçti. Firmalar arka arkaya yeni proje lansmanına çıktı. Şu ana kadar yaklaşık 7 milyar liralık yatırım değerine sahip 11 projenin lansmanı gerçekleşti. Ay sonuna kadar ise 4 yeni proje daha satışa çıkacak.

Yeni Şafak'ın haberine göre ayın ilk lansmanı Dap Yapı’nın Validebağ Konakları oldu. Şirket İzmir Bornova’da da yeni projenin satışına başladı. Daha sonra Tahincioğlu, Nidapark Bomonti projesi ile alıcının karşısına çıktı. 

Bu iki projeyi Ender İnşaat-Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı, ile yükselen İnci Yaka, Ilgın İnşaat tarafından projelendirilen We Haliç, Kiptaş tarafından projelendirilen Loca Mahal takip etti. Diğer satışa çıkan projeler ise Self İstanbul, Nuva Dragos, Nivo Ataköy ve Makyol Santral olarak sıralandı.

BU HAFTA YENİ PROJELER GELİYOR

Bu hafta içinde 4 yeni proje daha satışa...