10 / 05 / 2024

konut projelerinde ışıklandırma

konut projelerinde ışıklandırma

Orjinal mimari anlayışıyla ve standart dışı tasarımlara sahip binalar inşa eden Dap Yapı, dış cephelere eklediği “ ışıklandırma ” fonksiyonuyla sektörde yeni bir dönem başlattı...

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

İnşaat sektörü, konut projelerinde iade hakkı süresinin kısaltılmasını istiyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da bulunan ve ön ödemeli konut projelerinde 24 aya ulaşan iade süresinin 3 aya inmesini istiyor.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Markalı konut satışlarının yüzde 7.53'ü yabancılara yapıldı!

 REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklanan verilere göre; Mart ayında markalı konut projelerinde yabancı alıcıların oranı arttı. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Markalı konut projelerinde en çok 2+1'ler satıldı!

REIDIN - GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2020 Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, Temmuz ayında markalı konutlardaki stok erime hızı hızlandı.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Markalı konut projelerinde kredi kullanımı azaldı!

REIDIN-GYODER tarafından açıklanan yeni konut fiyat endeksi verilerine göre markalı konut projelerinde kredi alım oranı %20’ ye kadar geriledi. Kredi ile konut alan tüketici uygun fiyatlı konuta yöneldi.

Markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2019 Ekim ayı sonuçlarına göre, markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı.

konut projelerinde ışıklandırma Haberi

konut projelerinde ışıklandırma

Anadolu yakasındaki kulelerini, Boğaziçi Köprüsü’nden aldığı ilhamla ışıklandıran şirket, bu uygulamayla sektöre bir yenilik daha kazandırdı.

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: 

Ülkemizin gündüzü de gecesi de güzel olsun

“Yurt dışından gelen misafirlerimi Boğaz’da yemeğe götürdüğümde, onları Köprü’yü görebilecekleri şekilde oturtup manzaranın büyüsüne kapılmalarını keyifle izliyordum. Aynı görselliği kendi binalarımıza da uygulamak istedim. Artık sadece gündüz değil, gece karanlığında da ışıl ışıl parlayan projelerimizin, bölgenin silüetine katma değer sağlayacağını düşünüyorum. Ülkemizin gündüzü de gecesi de güzel olsun.”

Ödüllü projelere ışıktan taçlar

Dap Yapı’nın Anadolu yakasında inşa ettiği Dragos Royal Towers, Royal Center, Dalga, Burgu, Tango ve Vazo Kule projeleri isimlerinden de anlaşılacağı gibi farklı mimarilerle hayata geçiriliyor. Yalnız ülke içinde değil yurt dışında da tanınıyor ve ödüle layık görülüyor. 



İngiltere’de, Avrupa’nın en iyi...