15 / 05 / 2024

konut projelerindeki sosyal tesisler

konut projelerindeki sosyal tesisler

Abdullah Bayram projede sosyal tesisin önemli olduğunu, her geçen gün yeni teknolojilere yatırımın arttığını söyledi

Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir? İşte 7 maddede konut sorununa çözüm!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi gün geçtikçe daha da derinleşiyor. Konut krizi, sosyal konut üretimi ile çözülebilir. Peki Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir?

Almanya’da konut projelerindeki iptal oranı yüzde 22,2’yi buldu!

Almanya'da kredi faizleri ve maliyetlerdeki artış nedeniyle başlayan konut inşaatlarındaki iptal oranı ekim ayında yüzde 22,2'ye çıktı.

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı!

Toplu Konut İdaresi, sosyal konut projesine ilişkin dolandırıcılık faaliyeti içinde yer alanların olduğunun tespit edildiğini ve kurumsal hesap, yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. İşte o son dakika dolandırıcılık uyarısı...

TOKİ Ağrı Eleşkirt’te 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut kampanyası ‘Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Eleşkirt 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Konut sitelerinde yüzme havuzu devre dışı kalabilir mi?

Konut sitelerinde sosyal alanların devre dışıp kalıp kalamayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında konut sitelerinde yüzme havuzunun devre dışı kalıp kalamayacağını yazdı. İşte o yazı...

TOKİ 50 bin ve 100 bin konut projeleri o tarihte teslim edilecek! Yüz binlerce kişi ev sahibi oluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerindeki konutların 2023 yılında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Evi kentsel dönüşüme girenlere müjde! Kira yardımları artıyor!

Riskli yapıların dönüşümü için yatırım değeri 110 milyar TL olan 330 bin konut ve sosyal binaların yapımı devam ederken, kira yardımlarında da yükseliş bekleniyor. Hak sahiplerine 2021’de ödenen toplam 1 milyar TL'lik kira yardımı, bu yıl 1,2 milyar TL'ye yükselecek. 

Yeni konut projeleri tam gaz!

Yeni konut projelerindeki hızlanma dikkatleri çekiyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Sektör önümüzdeki dönemde olumlu beklentileri satın aldı. Ümit ediyoruz ki normalleşmeler devam edecek. Yeni projeler gündeme gelmeye devam edecek" dedi.

Konutta KDV oranları yükselecek!

Takdir edilen değerler yalnızca emlak vergisini etkilemekle kalmıyor, tapu harçlarını da etkiliyor. Hatta bu değerler bazı konut projelerindeki KDV oranlarını da etkiliyor.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Konut stoku erime hızı son 10 yılın 2. en yüksek seviyesine ulaştı!

Konut satışları Temmuz'da yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. İlk verilere göre, konut projelerindeki stok erime hızı Temmuz ayında yine zirveyi zorladı. Temmuzda konut stokunun erime hızı yüzde 11.7’yi aşarak son 10 senenin ikinci yüksek seviyesine ulaştı.

konut projelerindeki sosyal tesisler Haberi

konut projelerindeki sosyal tesisler

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram sosyal tesislerin çok önemli olduğunu, sosyal tesislerde teknolojiden de faydalanıldığını söyledi. Bayram havuz suyunun güneş panelleri ile ısıtılabileceğini, yağmur sularının depolanarak bahçe sulamalarında ve genel temizlikte kullanılabileceğini sözlerine...