30 / 04 / 2024

konut projelerinin mimarları

konut projelerinin mimarları

Evrenol Architects, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen 21-23 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dubai Cityscape Global Fuarı’nda sektörün önde gelen isimleri, yatırımcılar ve ziyaretçilerle buluştu.

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Çin’deki konut krizi çözülüyor mu? Konut sektörü için 29 milyar dolarlık özel kredi planı!

Çin duran konut projelerinin alıcılara teslim edilmesine imkan sunmak için 200 milyar yuanlık (29,3 milyar dolar) özel bir kredi desteğinde bulunacak.

TOKİ sosyal konutlar için maaş sınırı belli oldu! İşte TOKİ sosyal konut projesine dair son gelişmeler!

TOKİ vasıtası ile 81 ilde hayata geçecek sosyal konut projelerinin detayları ortaya çıkmaya başladı. TOKİ sosyal konut projesinde en çok araştırılan konu başvuru şartı olan maaş sınırı yanıt buldu.

TOKİ sosyal konut projeleri başvuru tarihi açıklandı mı 2022? İşte TOKİ sosyal konut şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihi!

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi detayları! Ev sahibi olmayan kalmayacak! İşte detaylar!

TOKİ iş birliği ile 81 ilde başlayacak sosyal konut projelerinin detayları araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Sosyal konut projelerinin yüzde 5'i engelli vatandaşların!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Twitter'dan paylaşım yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projelerinde, engelli vatandaşlar için yüzde 5 kontenjanı ayrıldığını dile getirdi. 

İzmir depremzedeleri için konut projeleri hazır! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlar için konut projelerinin hazırlandığını söyledi. Buna göre; depremzedelere yeni evleri için birden fazla seçenek sunulacak. 

TOKİ projelerinin oluşturduğu mağduriyet TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, TOKİ'nin yaptığı konut projelerinin oluşturduğu mağduriyeti TBMM gündemine taşıdı.

konut projelerinin mimarları Haberi

konut projelerinin mimarları

21-23 Eylül 2014 tarihleri arasında gayrimenkul ve mimarlık dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında yerini alan Evrenol Architects kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol; “İnanıyorum ki ülkemizde genelde yatırımcısıyla anılan projeler, tasarıma verilen önemin de artmasıyla başka bir boyuta taşınacak ve mimarlar da bu ve benzer platformlarda daha çok yerini alabilecek” şeklinde konuştu.

Fuar sonrası görüşlerini aktaran Evrenol; “Dubai Cityscape fuarı bu yıl oldukça verimli geçti. Geçtiğimiz yıllara göre gerek ziyaretçiler gerekse katılımcılar nezdinde oldukça nitelikli bir fuar olduğunu düşünüyorum.  Çok sayıda Türk gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimari ofislerin de fuara katılımı dikkat çekiciydi.  Hindistan'dan Suudi Arabistan'a kadar farklı proje arayışında olan kişi ve kurumlarla karşılaştım” dedi. 

Bölge ülkelerinden iş başvuruları aldıklarını da belirten Evrenol; “  Bu iletişimlerin bizler için verimli olacağı kanısındayım....