25 / 07 / 2024

konut satma süreci

konut satma süreci

Helpa Akademi Genel Koordinatörü, Psikolog Gülşah Sam Orhan, etkili bir satışın gerçekleştiği sürenin 10 dakika olduğunu, 10 dakikanın üstündeki çabanın yararsız olduğunu bildirdi...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Ev sahibi ve kiracı davalarında arabuluculuk süreci nasıl olacak? Arabuluculuk ücreti ne kadar?

Hızla yükselen kira tutarları, konut sahibi-kiracı ilişkilerinde büyük problemlere neden oldu. Peki ev sahibi ve kiracı davalarında arabuluculuk süreci nasıl olacak? Arabuluculuk ücreti ne kadar?

Konut edinme yoluyla vatandaşlık kazanma süreci Meclis'te!

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, konut edinme yoluyla vatandaşlık kazanma süreci ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi verdi. Konu, Meclis gündemine taşındı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı. Proje 104 milyon 637 bin 39 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

15 maddede site toplantılarında oylama süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "15 maddede site toplantılarında oylama süreci" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede sitelerde karar alma süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede sitelerde karar alma süreci" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

TOKİ Tuzla projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek olan 281 konut ve 28 iş yeri için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

konut satma süreci Haberi

konut satma süreci

Ankara ekonomisini sırtlayan inşaat sektöründe profesyonelleşen firmalar satış konusunda uzmanlardan destek alıyor. Satış koçları, dev firmaların satış ekibine doğru hamleleri aktarırken, müşterilerin de doğru eve sahip olmalarına dolaylı yoldan katkı sağlıyor.


İlk çıkış tarihi 1840 yılına dayanan “koçluk” mesleği günümüze kadar uzanan süreçte artık sektörlere göre farklılık gösteriyor. Hem bireysel hem de kurumsal olarak yararlanılabilen koçluk eğitimini birçok kuruluş tercih ediyor.  Kazanç sıralamasında ilk sıralarda yer alan aralarında başta  “Microsoft, General Motors, ConocoPhilips” dahil birçok kurum ve kuruluşun tercih ettiği koçluk hizmeti, son dönemde birbirinden güzel büyük konut projelerinin yer aldığı Ankara’da da sektöre girdi.


Başkent’te koçluk eğitiminin önde gelen kuruluşlarından HelpA Akademi’nin konut sektörü üzerine geliştirdiği satış koçluğu eğitimine ilk dahil olan firmalar, Ankara’nın en gözde ve tercih edilir projeleri...