15 / 05 / 2024

konut satmanın yolları

konut satmanın yolları

Uran Holding güvencesiyle Ankara’nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent’te inşa edilen Royal Plus Konutları’nın yüzde 88’i satıldı. Gazi Çelik 'Doğru proje satış sorunu yaşamıyor' dedi.

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor!

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor. Galatasaray Spor Kulübü imzalanan protokollere uymadığı için arsalara proje yapılmayacak...

Yeni teknolojiler, konut satın alma sürecini dönüştürüyor!

HSBC Grubu’nun “Konut Sahibi Olma Eğilimleri: Konut Satın Almanın Geleceği” raporuna göre; yeni teknolojiler bireylerin konut satın almada kullandıkları yöntemleri değiştiriyor.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

KDV avantajı yabancılara konut satışını artırdı!

Yabancıya konut satışları Haziran'da rekor seviyeye ulaştı. İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yabancılara konut satışını değerlendirdi.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını artırdı!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Akbıyık, inşaat maliyetlerin artmasıyla birlikte konut fiyatlarının da zorunlu olarak yükseldiğini söyledi.

KDV'siz konut satışının detayları belli oldu!

Yabancıya ve gurbetçilere KDV'siz konut satışının detayları belli oldu. KDV muafiyeti için aranan koşullar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ kapsamında yer aldı..

Yabancılar bu yıl İstanbul'dan 1.478 konut satın aldı!

2017 yılının ilk çeyreğinde yabancıların Türkiye'de satın aldığı toplam 4 bin 270 konutun 3'te1'i İstanbul'da bulunuyor. Yabancılar ilk çeyrekte İstanbul'dan bin 478 konut satın aldı.

Antalya'da 15 bin konut dönüşecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. Elmas, bölgede 15 bin konut dönüşeceğini söyledi.

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Konut almanın püf noktaları!

Konut sektörü gün geçtikçe yükseliyor. Sektörün gidişatı inşaat firmalarını da artırdı. Peki konut almanın püf noktalarını nelerdir? Kozan Emlak İşyeri Sahibi Hatice Küçükkozan, sizler için anlattı.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Beşiktaş, DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı!

Beşiktaş, misafir sporcuları ağırlamak için Avrupa yakasında konaklamaları için DKY On Kağıthane'den 11 konut satın aldı.

Konut almanın 5 püf noktası!

Konut almanın ciddi bir iş olduğunu vurgulayan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Son, oturum ya da yatırım amaçlı konut seçerken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. İşte konut almanın 5 püf noktası..

konut satmanın yolları Haberi

konut satmanın yolları

Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor.


Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor.


Başkent’te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı’nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara’nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, “doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın” önemli etken olduğunu belirtiyor.


Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, Ankara için çok değerli bir adada...