03 / 05 / 2024

konut sektörü buluşmaları

konut sektörü buluşmaları

Konut sektörü 3.Yeşil Binalar Zirvesi'nde buluştu. 3.Yeşil Binalar Zirvesi'nde enerji verimliliği ve doğal kaynakların kullanımı ön planda tutuldu. Dünyanın her yeşil binayla biraz daha kurtarıldığı vurgulandı...

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Konut sektörünü kurtarmanın önemi ve faturası!

Konut sektöründe stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ortaya çıkmaya başladı.Emlak Konut GYO; tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespiti için KONUTDER, GYODER ve İNDER'le bir envanter çalışması hazırlandığını duyurdu. 

Konut sektörü dinamizmini kaybetmez!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Mariş Cumartesi Buluşmaları etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Yetgin, ''Konut sektörü dinamizmini kaybetmez'' ifadelerini kullandı.

Konut sektörü İstanbul'da bin Arap yatırımcıyla buluşacak!

Gayrimenkul ve konut sektörü, İstanbul’da bin Arap yatırımcıyla buluşmak için hazırlanıyor. 

14. TSMD Yapı Sektörü Buluşması 21-22 Eylül'de!

Yapı Sektörü Buluşmalarının 14’üncüsü Yapı Endüstri Merkezi iş birliği ile 21 – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılacak.

14. Yapı Sektörü Buluşmaları 21 – 22 Eylül'de!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Yapı Sektörü Buluşmaları bu yıl 21 – 22 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Sektör temsilcileri TSMD Mimarlık Merkezi’nde bir araya gelecek.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması bugün gerçekleşecek. Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması yarın gerçekleştirilecek.Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart Perşembe günü düzenlenecek. Geri sayımın başladığı toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

konut sektörü buluşmaları Haberi

konut sektörü buluşmaları

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) taralından yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmek amacıyla, "sürdürülebilirlik sınırları aşmak" temasıyla yola çıkan "3'üncii Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi" düzenlendi. 


Türkiye ve dünyadan alanında etkin olan 900 katılımcının yer aldığı zirve boyunca, yaklaşık 40 oturum yapıldı. Zirvede konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Eneıji Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu, küresel ısınmaya yönelik en etkili çözümlerin, temiz ve tükenmez enerji kaynakları, enerji verimliliği ve çevresel açıdan sağlıklı ürün ve teknolojiler olduğunu vurguladı. Çalıkoğlu, şöyle devam etti: "Bu çözümlerin uygulanması, insanların özveride bulunmasını veya yaşam kalitesini düşürmesini gerektirmez. Aksine bu çözümler, insanların, ekonomik büyüme, yeni iş alanları, teknolojik yenilikler ve en önemlisi de çevresel koruma sağlayacak yeni bir döneme geçişini mümkün kılabilmektedir. 


Enerji alanında yaşanan sıkıntıların...