06 / 05 / 2024

konut tamamlama garantisi

konut tamamlama garantisi

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut bitirme sigortası ile ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'yla görüştüklerini belirterek, ''Bu konuda onların önerileri var, görüşleri var. Umut ediyoruz ki bu yıl içerisinde bu düzenleme yapılır'' dedi.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

Ev alacaklara 'Bina Tamamlama Sigortası' müjdesi!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, hem inşaat firmalarını hem konut sahibi olacakları korumak için Türkiye Sigorta işbirliği ile Bina Tamamlama Sigortası ürününü hizmete sundu.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

HalkBank konut tamamlama kredisi!

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi ''kendim yaparım veya yaptırırım'' diyorsanız Halkbank düşük faiz oranları ile konut tamamlama kredisi ile yanınızda. HalkBank konut tamamlama kredisi şartları ve faiz oranları neler?

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

Ziraat Bankası konut tamamlama kredisi!

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyaç duyan müşterilerine 10 yıl vadeye dek düşük faiz oranları ile inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Ziraat Bankası inşaat tamamlama konut kredisi faizleri!

Ziraat Bankası kendi konutunu yaparken krediye ihtiyaç duyan müşterilerine düşük faiz oranları ile İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor...

İnşaat tamamlama konut kredisi özellikleri!

Ziraat Bankası konut inşaatını tamamlarken finansman ihtiyacı duyan vatandaşlara uzun vade ve düşük faiz oranlarıyla inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Ziraat Bankası inşaat tamamlama konut kredisi 2018!

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlarken finansman ihtiyacı duyan müşterilerine düşük faizli ve uzun vadeli İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor. 

Ziraat Bankası’ndan inşaat tamamlama konut kredisi!

İnşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyacı olan vatandaşlara Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor...

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Anadolu'daki kira garantili 5 konut projesi!

İnşaat firmaları konut projelerinde yatırımcının ilgisini çekmek ve satışlarına hız vermek için 1 yıldan 8 yıla kadar kira garantisi sunuyor. İşte Anadolu Bölgesi'ndeki kira garantili konut projeleri....

konut tamamlama garantisi Haberi

konut tamamlama garantisi


Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut bitirme sigortası ile ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'yla görüştüklerini belirterek, ''Bu konuda onların önerileri var, görüşleri var. Umut ediyoruz ki bu yıl içerisinde bu düzenleme yapılır'' dedi. 

     Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın da Yönetim Kurulu Başkanı olan Torun, Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergilerinin iş birliğiyle düzenlenen, Anadolu Ajansının medya sponsoru olduğu ''Uludağ Ekonomi Zirvesi''nde AA muhabirine açıklamalarda bulundu. 

     Türkiye'nin dünya nüfusunun yarısına, yaklaşık 4 saatte ulaşabildiğini, kalan yarısına da 6 ile 12 saat arasında ulaşabileceğini aktaran Torun, Türkiye için ''köşe başı dükkan'' ifadesini kullandı. 

     Türkiye'nin bütün dünyanın gözünü kulağını çevirdiği bir dönemde olduğunu vurgulayan Torun, yatırımcının odağında olan Türkiye'nin turizm konusunda da çok ciddi...