18 / 07 / 2024

konut vade süresi

konut vade süresi

2017'de gayrimenkul sektörü yeni bir seferberlik için harekete geçti. 2016'da faizi 0.70’e indiren sektör şimdi de vadeyi 20 yıla çıkarıyor.

My Garden Arnavutköy 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mer-Ka İnşaat tarafından Arnavutköy'de inşa edilen My Garden projesi 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışa çıktı. My Garden projesinde konut fiyatları ne kadar? My Garden Arnavutköy projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte My Garden Arnavutköy projesiyle ilgili detaylar..

Konutta geri dönüşüm, amortisman süresi nedir? Nasıl hesaplanır?

Konut almak isteyenler için önemli bir veri olan amortisman süresi, doğru yatırım yapmak isteyenler için mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Peki amortisman süresi nedir, amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Değerli Konut Vergisi'nde beyanname süresi yarın doluyor!

Bir ve birden fazla konutu olan vatandaşları yakından ilgilendiren Değerli Konut Vergisi'nde beyanname süresi yarın doluyor. Türkiye sınırları içerisinde sahip olduğu konutun değeri 9 milyon 967 bin Türk Lirası'nı geçenlerin bu vergiyi ödemesi gerekiyor.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Konut için amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Konut amortisman süreleri merak edilip araştırılıyor. Borsacı Sima Kocatepe, konut için amortisman süresinin nasıl hesaplandığını açıkladı.

Ev alacaklara 10 yıl vade ile 1 milyon TL kredi müjdesi!

Akbank yeni seneye bomba gibi bir giriş yaparak, Kredi musluklarını açtığını duyurdu. Buna göre, banka, kampanya dahilinde 1 Milyon TL’lik konut kredisi imkanı sağlayarak tüm dikkatleri de üzerine çekti. Üstelik vade süresi 10 sene olacak haberin detayları...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Kirada yüzde 25 zam sınırının süresi doluyor, arabuluculuk Eylül'de başlıyor! Kiracılar ve ev sahipleri ne yapacak?

Konut kiralarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenlemenin süresi 1 Temmuz tarihinde sona eriyor. Peki kiracılar ve ev sahipleri ne yapacak?

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları belli oldu! İşte 15 yıl vadeli 0,69 faizli Yeni Evim Kampanyası!

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları belli oldu. Adı Yeni Evim olarak açıklanan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 sene, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti de 5 milyon TL olacak.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

konut vade süresi Haberi

konut vade süresi

Gayrimenkul sektörü yeni bir seferberlik için harekete geçti. Başarısız darbe girişiminden sonra faizi 0.70’e indiren sektör şimdi de vadeyi 20 yıla çıkarıyor.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (Fetö) 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra konut satışlarını canlandırmak ve ekonomideki çarkları döndürmek için inşaat sektörünün başlattığı seferberlikte ikinci perde açılıyor. Sektör 240 ay vadeli kampanya atağına başlıyor. Darbe girişiminden sonra 2016 sonuna kadar 0.70 faiz ve 120 ay vadeli kampanya yapılmıştı. Emlak Konut GYO, kampanya kapsamında 1 ayda 2.547 bağımsız birim satmıştı. Markalı konut üreticileri dün Emlak Konut GYO'nun genel merkezinde istişare toplantısı yaptı. Çok sayıda sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda satışları artıracak kararlar masaya yatırıldı. Buna göre sektör yeni yılda 240 ay vade ile konut satmak için seferberliğe başlıyor. Edinilen bilgilere göre, konut...