08 / 05 / 2024

konut ve arsa 7 Nisanda satışta

konut ve arsa 7 Nisanda satışta

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 34 ilde 180 işyeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde de 10 arsa 7 Nisan'da açık artırma usulü ile satışa çıkıyor.

Yatırımcılara büyük fırsat! İki şehirdeki 8 dubleks konut ve 5 arsa satışa çıktı! 

Balıkesir'de yer alan 8 adet dubleks konut ve 4 adet arsa ile Diyarbakır'daki konut alanı imarlı arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

İki şehirdeki bir konut ve 5 arsa satışa çıkarıldı! Bu tarihlere dikkat!

Denizli Çal'da yer alan konut ve ticaret imarlı arsaların satış bedelleri 45 bin TL ile 263 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri de 4 bin 500 TL ile 26 bin 300 TL arasında değişiyor.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

İki şehirde 15 konut ve 1 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat!

Kayseri'de yer alan 15 adet konut ve Kocaeli'de yer alan 1 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları ile ilgili detaylar...

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Arsayla vatandaşlığa 'konut' ayarı geldi: Konut ve arsa fiyatları düşer mi?

Yabancıya vatandaşlık şartına, geçen günlerde yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce, “En az 400 bin dolar veya karşılığı tutarındaki taşınmaz” düzenlemesi, “Arsa üzerinde yapılı taşınmaz” şeklinde yenilendi. Peki bu düzenleme satışları ve fiyatları nasıl etkiler?

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

İstanbul'da konut ve sanayi imarlı 8 arsa satılacak! Megakentte arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve sanayi imarlı olarak belirtildi.

konut ve arsa 7 Nisanda satışta Haberi

konut ve arsa 7 Nisanda satışta

Ankara’da; 19 konut 1 spor salonu, İstanbul’da; 18 işyeri, 4 konut ve 2 arsa ile Adana’da 7 konut ve 7 arsa satışa çıkarılan taşınmazlar arasında yer alıyor. İdare, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı termal suyu ile ünlü Karahayıt’ta da 10 pansiyon ile 4 işyerini satışa sundu.


Ankara’da 19 konut 1 spor salonu


Taşınmazların satışının gerçekleştirileceği açık arttırma 7 Nisan 2016 tarihinde düzenlenecek. Bu kapsamda Ankara’da 19 konut ve 1 spor salonun satışı yapılacak. Kuzey Ankara Projesinde yer alan 3+1 ve 4+1 planındaki 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. Etimesgut ilçesinde 1+1 planında 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu’da (Turkuaz Vadisi) spor salonu da açık arttırma ile satılacak taşınmazlar arasında bulunuyor.


İstanbul’da 18 işyeri 4 konut


İstanbul’da da 18 işyeri ve 4 konut...