23 / 07 / 2024

konutlarda ramazan kampanyaları

konutlarda ramazan kampanyaları

Bahçeşehir’in iddialı konut projeleri arasında yer alan Maximoon Evleri’ni hayata geçiren YalçıntepeGroup, projede11 ayın sultanı Ramazan ayına ve bayrama özel olarak yüzde 5 indirim uyguluyor

Ünlü ekonomist açıkladı: Faizler yüksek kaldıkça sıfır konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek!

Ekonomist Barış Soydan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ekonomideki durgunluğun Emlak Konut'u indirim kampanyasına zorladığını dile getirerek, "Faizler yüksek kaldıkça 0 konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek." dedi. 

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Konutta Babalar Günü ve bayram kampanyaları 2018!

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından gayrimenkul sektöründe canlılık devam ediyor. İnşaat firmaları konut almak isteyenler için Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenliyor...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Konut sektörüne Ramazan dopingi!

İnşaat firmaları yaz ayları durgunluğuna çözüm olarak, ramazan ayına özel kampanyalar başlattı. Kimi firmalar peşinatsız, kimi firmalar büyük indirimlerle proje satışlarına devam ediyor...

konutlarda ramazan kampanyaları Haberi

konutlarda ramazan kampanyaları

Maximoon’da konut ve residence’larda 89 bin TL’den başlayan, işyerlerinde ise metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim olacak. AyrıcaMaximoon’dan ev sahibi olmak isteyenler kişiye özel ödeme planı ile ne kadar peşinat vereceklerini, nasıl taksitlendirme yapacaklarını da kendileri belirliyor.


Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, TEM Otoyolu’nun yeni gişelerine 400 metre, E5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta konumlanan Maximoon’da1+1’den 3+1’e kadar farklı seçeneklerde toplam 1.560 konut yer alıyor. Projede ayrıca 321 dairenin yer aldığı MaximoonResidenceve toplam 86 ticari birimden oluşan Maximoon Çarşı adlı açık alışveriş merkezi bulunuyor.Maximoon Çarşı’da işyeribüyüklükleri 50 ve 1.750 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


YalçıntepeGroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe,“Bahçeşehir’in merkezinde konumlanan ve niteliklerine kıyasla çok uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa sunduğumuz projemizdebaşlattığımız yüzde 5 indirim ve kişiye özel...