06 / 07 / 2024

konutların elektrik fiyatları

konutların elektrik fiyatları

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

İstanbul yeni Dubai oldu! Etiler'de yeni konutların fiyatları 5 milyon dolardan başlıyor! 

Dr. İbrahim Can, sosyal medya hesabından, Etiler'de yükselen iki gökdelendeki konutların fiyatlarını paylaşarak İstanbul'un adeta yeni Dubai olduğunu söyledi. İşte Finansal Yönetim Danışmanı Dr. İbrahim Can'ın o paylaşımı ve takipçilerden gelen yorumlar...

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Elektrik fiyatları artınca fabrikalar üretimi durdurdu

Hollanda basınında yer alan haberlere göre ülkedeki bazı çinko, alüminyum ve demir fabrikaları artan elektrik fiyatlarıyla başa çıkamadıkları gerekçesiyle üretimi azaltma veya tamamen durdurma kararı aldı.

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Bakanlıktan elektrik fiyatlarını düşürecek hamle!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, elektrik fiyatlarını düşürecek hamleleri açıkladı. Peki elektrik faturaları nasıl düşecek? İşte ayrıntılar...

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Atabek Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçirilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı. Projedeki konutların fiyatları 670 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor...

İzmir Deprem Konutları'nın fiyatları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremden sonra inşaatına başlanan konut ve dükkanlardan 741 tanesini 26 Kasım Cuma günü hak sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı. Erdoğan hayata geçirilen konutların fiyatlarıyla ilgili de bilgi verdi.

Markalı konutların yüzde 9.91'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’nin 2021 Eylül ayına ilişkin verileri belli oldu. Peki açıklanan sonuçlara göre Eylül 2021'de konut sektöründe neler oldu? Konut fiyatları nasıl değişti? En çok hangi tip konutlar satıldı? Markalı konutların ne kadarı yabancılara satıldı?

Sayfiye yerlerindeki konutların değer artışı yavaşlayacak!

Pandemi nedeniyle sayfiye yerlerde konutların tercih edilmesi ile beraber konut fiyatları tavan yapmıştı. Normalleşme ile beraber bu bölgelerdeki evlerin değer artışı yavaşlayacak.

konutların elektrik fiyatları Haberi

konutların elektrik fiyatları

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin  kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi. Sanayide ise aynı dönemde en küçük tüketim aralığında (20 MWh altı) tüketiciler 1 kWh elektrik için ortalama 31,1 kuruş ödeme yaptı.


Türkiye İstatistik Krumu (TÜİK), 2015 yılı 2'nci çeyrek Elektrik ve doğalgaz Fiyatları verilerini açıkladı. Buna göre, konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci döneminde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.


Sanayide 2015 yılı 2'nci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, en küçük tüketim aralığında...