02 / 05 / 2024

Konutların metrekare fiyatında artış

Konutların metrekare fiyatında artış

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Kemerburgaz-Göktürk Bölgesi’nde ortalama metrekare fiyatı 70-75 bin TL!

Yatırımcıların radarına giren, Kemerburgaz – Göktürk Bölgesi’ndeki konutların ortalama metrekare satış fiyatı 70 bin - 75 bin TL aralığında değişiyor.  

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! Konutta ortalama metrekare fiyatı 836 dolar oldu! 

Konut fiyatlarında dolar bazındaki yükseliş sürüyor. Merkez Bankası'nın 2022 Ağustos ayı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre yıllık konut kredisi faizinin en düşük senelik yüzde 18,61 olduğu piyasada ortalama metrekare fiyatının 836 doları aştığı belirlendi. İşte ayrıntılar..

Brent petrolün varil fiyatı sert düştü! Brent petrol ne kadar oldu? 23 Eylül 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatında talep endişeleriyle uluslararası piyasalarda sert düşüş meydana geldi. Peki brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar?

Brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatında son durum 27 Mayıs 2022

Bugün brent petrol yükselişe geçti. Petrolün varili veya brent petrol akaryakıt fiyatlarının belirlenmesi konusunda çok önemli. Peki bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varili kaç dolar oldu? İşte son dakika petrolün varil fiyatı 27 Mayıs 2022...

Brent petrol yükseliyor! Petrolün varil fiyatında son durum 23 Mayıs 2022!

Brent petrol bugün yükselişe geçti. Petrolün varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını belirlediği için milyonlarca kişi tarafından ''brent petrol bugün ne kadar?'' sorusu merak edilip sorgulatılıyor. Peki brent petrol bugün ne kadar? Petrolün varili kaç dolar? İşte 23 Mayıs 2022 brent petrol fiyatı...

Konutların metrekare fiyatında artış Haberi

Konutların metrekare fiyatında artış

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu. 


Bahçelievler'i yıllık yüzde 182 artışla Kadıköy, yüzde 177 artışla da Arnavutköy izledi. 2015 yılının 9 aylık döneminde satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçe ortalama 666 bin TL satış fiyatıyla Kadıköy oldu. Kadıköy'ü ortalama 395 bin TL'lik konut satış fiyatıyla Üsküdar takip etti. 


Sultanbeyli ve Büyükçekmece'de ise ortalama satılık konut fiyatı 245 bin TL olarak " belirlendi. Aynı dönemde İstanbul'daki kiralık konutlarda metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe yüzde 558 oranında artışla Sancaktepe oldu. Sancaktepe'yi yüzde 135'lik artışla Bağcılar takip etti. Ocak-eylül döneminde İstanbul genelinde kiranın en çok arttığı ilçe ortalama 1.100 TL...