15 / 05 / 2024

konutların satış ofisi

konutların satış ofisi

Konut projeleri her geçen gün artarken ve çeşitlenirken, tüketicilerin karar vermeleri de zorlaşıyor. Çeşitli donatılarıyla farklılaşan konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar.

Konutların satış süresi uzuyor! 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden konutların satış sürelerinin uzadığını söyleyerek, il il ilanların yayında kalma sürelerini hesapladı.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı!

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2021 sonuçları resmen açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı...

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Eyüpsultan Baharyaka'nın satış ofisi açıldı!

İstanbul’un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan’da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan 593 konutluk Baharyaka Eyüpsultan projesinin satış ofisi açıldı.

Landor Gaziemir satış ofisi!

Landor Gaziemir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile hayata geçirilen projede konutların satışları devam ediyor.

Barbaros Üsküdar Konutları satış ofisi!

Barbaros Üsküdar Konutları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 

Lokum Evler Tuzla Aydınlı Konutları satış ofisi!

Dairelerin hemen teslim edildiği Lokum Evleri 722 adet daireden meydana geliyor. Proje DKY İnşaat  tarafından inşa edildi. İşte Lokum Evler Tuzla Aydınlı Konutları satış ofisi bilgileri...

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.

Polsan Prestij Konutları'nın satış ofisi açıldı!

Salihoğulları ile Akoğlu Danışmanlık ortaklığında hayata geçirilen Polsan Prestij Konutları'nın satış ofisi açıldı.

Avrupa Konutları Yamanevler'in satış ofisi açılıyor!

Avrupa Konutları Yamanevler'in satış ofisi Temmuz'da açılıyor. Avrupa Konutları Yamanevler'de ön satışlar en geç Eylül ayında başlayacak...

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

konutların satış ofisi Haberi

konutların satış ofisi

Konut projeleri her geçen gün artarken ve çeşitlenirken, tüketicilerin karar vermeleri de zorlaşıyor. Çeşitli donatılarıyla farklılaşan konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar. Bu anlamda konut sektöründe faaliyetlerini sürdüren Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Seda Dündar; satış ofislerinin ve örnek dairelerin satış açısından önemini vurguladı.


İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı konut projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Projelerin ayrıcalıklarını yansıtmak için ise satış ofislerine büyük yatırım yapan firmalar eşsiz mimari tasarımlara da imzalarını atıyorlar.Son yıllarda özgün konseptlere sahip satış ofisleriyle de dikkatleri üzerine çeken markalı konut projeleri, konut alıcılarının satın alma kararında da etki sağlıyor.


PROJELER HOŞ GELDİNİZ MESAJINI DOĞRU VERMELİ


Markalı konut sektöründe satış ofisi, örnek daire tasarımları ve tüm...