20 / 05 / 2024

konutta baharda canlanma olacak

konutta baharda canlanma olacak

Dünya piyasalarında yaşanan dalgalanmaların Türkiye'de de etkili olacağını düşünenlere ve emlak sektöründe yaklaşık 2 yıldır süren durgunluğun yarattığı karamsarlığa rağmen, iyimserlerin sayısı da az değil. Bu iyimserlerden biri olan RETÜRK Gayrimenkul Ge

İstanbul'da markalı konutta hangi bölgeler şampiyon?

EVA Gayrimenkul'un gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", markalı konutta son üç yılda değeri en fazla artan üç bölgenin Kemerburgaz, Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü-Gürpınar olduğunu ortaya koyuyor.

Konutta aile şehri nasıl kalkar?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Konutta aile şehri nasıl kalkar? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Perakende fiyatlar konutta yüzde 0,04 azaldı!

İstanbul'da geçen yılın aralık ayında perakende fiyatlarda yüzde 0,11 artış, toptan fiyatlarda ise yüzde 0,43 düşüş yaşandı. Aylık bazda bakıldığında, aralık 2015'te perakende fiyatlar konutta yüzde 0,04 azaldı.

Demir Romance'ta ödemeler baharda başlıyor!

Demir İnşaat’ın Temmuz ayında teslimlerini gerçekleştirdiği ve Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için “Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın” kampanyası başladı.

Konutta vergi indirimi olacak mı?

AK Parti, seçim zaferinin ardından yeni hükümet programını yazmaya başladı. 4 yıllık programda konutta vergi indiriminin de yer alması bekleniyor.

Konutta en fazla büyüme Ankara'da yaşanıyor!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, geçen yıla göre Türkiye genelinde yüzde 11,7'lik oranla konutta en fazla büyümenin Ankara'da yaşandığını söyledi.

Konutta balon ne anlama geliyor?

Bugün Gazetesi'nin köşe yazarlarından Yaşar Erdinç, bugünki yazısında 'konutta balon' kavramını açıkladı. İşte o köşe yazısı...

Konutta metrekare hesabı nasıl yapılır?

Evinizin net metrekaresini hesaplayabilmek için, evin içinde yer alan tüm odaların ve alanların metrekare türünden değerlerinin hesaplamak gerekiyor. Peki, konutta metrekare hesabı nasıl yapılır?

Konutta talep patlaması ve fiyat artışının sonuna mı gelindi?

Habertürk Gazetesi ekonomi yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında 'Konutta talep patlaması ve fiyat artışının finali' başlığını ele aldı. İşte Yıldırım'ın özel haberi;

İzmirgaz konutta 600 bin aboneye ulaştı!

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, konutta 600 bininci aboneye ulaştı.Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesinde de bunu bozmadı.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Konutta balon söylentileri doğru projeyle çözülür!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: “Sektörde ‘kriz’ değil, ‘sıkıntı’ yaşanabilir. Konutta balon söylentilerinin ortadan kalkması için tek formül, doğru projelerin doğru lokasyonlarda inşa edilmesi” dedi.

konutta baharda canlanma olacak Haberi

konutta baharda canlanma olacak

EV almak isteyen 'Bu belirsizlik bitsin' diye erteliyor, satıcılar da uzun süredir alıcı beklemekten artık fiyat indirimine gitmeye başladı. Nitelikli-lüks konut projelerinde sorun olmadığı belirtilirken, ikinci elde durum farklı... Peki, piyasalarda yaklaşık 2 yıldır beklenen hareketlenme başka bahara mı kalacak? Yoksa, her yıl bahar aylarında olduğu gibi bu baharda da bir hareketlenme beklenmeli mi? Bu konuda emlak sektörü fikir birliği içinde değil. Sektörde durgunluğun derinleşeceğini, hatta fiyatların bir miktar daha geri çekilebileceğini düşünenler kadar, bahar aylarının bugünden çok daha iyi geçeceğini düşünenler var. RETÜRK Emlak ve Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Gener de, bahar aylarına olumlu pencereden bakıyor.
Kebapçı emlak satmamalı
RETÜRK Gayrimenkul hakkında bilgiler verirken, "1994'te Çengelköy'de kurulduk. 2003'te franchise vermeye başladık. Bugün 29'u İstanbul'da olmak üzere Türkiye genelinde 38...