06 / 05 / 2024

konutta bayram fırsatları

konutta bayram fırsatları

İnşaat firmalarının satış ofisleri farklı kampanyalarla bayrama hazırlandı. Yüzde 1 peşinat, ötelenen ödeme ve ev alana farklı hediye seçenekleri öne çıktı.

Konut pazarına da bayram geldi!

Teslimleri devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak.Satış ofisi bayramda açık olacak

Konuta bayram erken geldi!

Kurban Bayramı'na kısa zaman kala inşaat firmaları da devam eden projeleri için bayram kampanyaları başlattı. Firmaların bir bölümü bayramda satış ofislerini açık tutarken, vade farksız taksit imkanı sunanlar da var.

MediaMarkt'tan bayram müjdesi! iPhonelarda kaçırılmayacak fırsat başladı! 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Kurban Bayramı'na özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında bayram fırsatlarını resmne başlattı! Peki, MediaMarkt'ta Apple telefonlar ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Apple telefonlarda Bayram fırsatı! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Kurban Bayramı'na özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında bayram fırsatlarını sundu! Birbirinden eşsiz Apple marka telefonlar bayram indirimleri ile sizin olabilir. Peki, Teknosa'da Apple telefonlar ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'a bayram geldi! Samsung telefonlarda kaçırılmayacak fırsatlar! 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bayram öncesi akıllı telefon satışı yapan birçok şirket akıllı telefonlarda şoke edecek kampanyalar düzenledi. Bu kampanyalardan birisi de MediaMarkt'tan geldi! Samsung cep telefonlarında bayrama özel fırsatlar başladı. Peki, MediaMarkt'ta Samsung marka akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?

Konut kredisiyle ev almayı düşünenler için yeni fırsatlar!

Ev almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar açıklanıyor. Ayrıca bayram için bazı bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte bankalar tarafından sunulan güncel fırsatlar...

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Konutta 2019 fırsatları!

Gayrimenkul sektörü yeni yıla müjdeler ile girdi. Konutta dörtlü fırsat 2019'da da devam edecek. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği imar barışı, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanması sektörü heyecanlandırdı. 

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

TOKİ'den bayram fırsatları!

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

Konutta yılın son fırsatları başladı!

Markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere 2016 biterken cazip fırsatlar sunuyor. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçenekleri hazırlayan inşaat firmaları peşin ödemelerde yüzde 20'ye varan indirim yapıyor...

konutta bayram fırsatları Haberi

konutta bayram fırsatları

Bayrama sayılı günler kala gayrimenkulde kampanyalar arttı. İnşaat firma­ları bayramda da satış ofislerini açık tutacağını açıkladı. Fer Yapı’nın kampanyası ilk kez ev alacak kişiler üzerine kurgulandı. Şirket Kartal’da inşa ettiği Mai Rezidans'ta ilk konut yatırımını yapacaklar için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sundu. Projede fiyatlar 317 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor.



Teslime hazır


Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'nde inşa edilen ve teslimlerin başladığı Evimiz Kocaeli'nde 2+1 daireler 158 bin liradan başlıyor. Şirket bünyesinde faizsiz taksit imkanı sunuluyor. Teslime hazır bir başka proje Ring İstanbul olarak dikkat çekiyor. Selin Yapı tarafından inşa edilen projeden konut sahibi olmak isteyenlere 20 ay vade ve sıfır faiz uygulanıyor. Ortadoğu Grup tarafından projelendirilen Merkez Zekeriyaköy'de de evler hemen teslim ediliyor....