29 / 04 / 2024

Konutta bayrama özel kampanyalar başladı!

Konutta bayrama özel kampanyalar başladı!

İnşaat firmalarının satış ofisleri farklı kampanyalarla bayrama hazırlandı. Yüzde 1 peşinat, ötelenen ödeme ve ev alana farklı hediye seçenekleri öne çıktı.



Bayrama sayılı günler kala gayrimenkulde kampanyalar arttı. İnşaat firma­ları bayramda da satış ofislerini açık tutacağını açıkladı. Fer Yapı’nın kampanyası ilk kez ev alacak kişiler üzerine kurgulandı. Şirket Kartal’da inşa ettiği Mai Rezidans'ta ilk konut yatırımını yapacaklar için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sundu. Projede fiyatlar 317 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor.



Teslime hazır


Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'nde inşa edilen ve teslimlerin başladığı Evimiz Kocaeli'nde 2+1 daireler 158 bin liradan başlıyor. Şirket bünyesinde faizsiz taksit imkanı sunuluyor. Teslime hazır bir başka proje Ring İstanbul olarak dikkat çekiyor. Selin Yapı tarafından inşa edilen projeden konut sahibi olmak isteyenlere 20 ay vade ve sıfır faiz uygulanıyor. Ortadoğu Grup tarafından projelendirilen Merkez Zekeriyaköy'de de evler hemen teslim ediliyor. 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 763 bin lira olarak veriliyor.



3 haftada 875 konut sattı


İş GYO ve Nef’in Topkapı’da geliştirdiği İnistanbul Gala’da kısa sürede bin 140 konutun 875’i satıldı.  Şirket ikinci etap satışlarını da öne çekti. Konutların fiyatı 320 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor. Konut almak isteyenlere faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.



1+1 için 50 bin lira peşinat


Erguvan İnşaat tarafından projelendirilen Avlu Kurtköy’de 1+1 daireler 50 bin lira peşinat ve bin 350 liradan başlayan taksitlerle satılıyor. Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla Kağıthane’de projelendirilen İstanbul Inn’da başlangıç fiyatları 250 bin dolar olarak veriliyor. Şirket bünyesinde 60 ay vade de yapılıyor.


Bugün



Geri Dön