29 / 07 / 2024

konutta dolar indirimi

konutta dolar indirimi

SUR Yapıtım her 30 bin doiar karşılığı Türk lirası peşinat ödemesine 10 bin Türk lirası indirim yaptığı kampanya. 18 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

İstanbul'da konutta dolar bazlı düşüş 7'nci ayında! Metrekare ortalama fiyatı 1429 dolar!

İstanbul'da ortalama konut fiyatlarındaki dolar bazında düşüş 7'nci ayını görmüş durumda. İşte yıllara göre metrekare fiyat ortalamaları...

Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL: Kiracılar lüks bir sitenin aidatı kadar kira ödüyor!

Merkez Bankası verilerinde konutta dolar bazlı düşüşün sürdüğü belirlenmişti. TL tarafında ise 2 milyon TL'ye varan artış belirlendi. Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL oldu. İşte o açıklama ve yorumlar...

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Dolar borcu olanlar yandı! Uzman isimden dolara ilişkin kıyamet senaryosu geldi!

Son dönemde Türk Lirası karşısında önemli bir yükseliş sergileyen dolar, yatırımcılar ve insanlar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimi ve Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi gibi olaylar, dolar-TL kurunun hareketlenmesine neden oldu

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

2022 yılına ait konut fiyat verileri geçtiğimiz hafta resmen belli oldu. Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

Beklenen bomba patladı: Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! Konutta ortalama metrekare fiyatı 836 dolar oldu! 

Konut fiyatlarında dolar bazındaki yükseliş sürüyor. Merkez Bankası'nın 2022 Ağustos ayı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre yıllık konut kredisi faizinin en düşük senelik yüzde 18,61 olduğu piyasada ortalama metrekare fiyatının 836 doları aştığı belirlendi. İşte ayrıntılar..

Merkez Bankası faiz indirdi, dolar yükselecek mi? Dolar ve kur korumalı mevduat yatırımı mantıklı mı? Hemen bakın!

Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı piyasalarda şaşkınlığa neden oldu. Uzun zamandır 17.96 Türk Lirası'nı geçemeyen dolar hızlıca 18 lira sınırını aştı. Peki, riski sevmeyen yatırımcıları neler bekliyor?  Şimdiye kadar kur artışının faiz getirisinin üzerinde olduğu KKM’de ‘denge’ noktaları ne?

Faize hiç dokunulmasa dolar kuru ne olurdu?

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, Merkez Baknası'nın hiç faiz indirimi yapmamış olması durumunda dolar kuru ve enflasyonun nasıl bir noktada olacağını açıkladı.

Dolar 20 lira! Tarihler verildi! Dünya devi duyurdu herkes hazır olsun

Japon MUFG Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz niteliği taşıyan faiz indirimi sonrasında yaptığı değerlendirmede dolar – Türk Lirası kurunun gelecek yılın ilk çeyreğinde 20 seviyesini göreceğini açıkladı. İşte detaylar…

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

konutta dolar indirimi Haberi

konutta dolar indirimi

"Dolar'ı Boz, İndirimi Kap" sloganıyla başlatılan kampanya Lavender. Bahçeyaka. şehir Konaklan. Marka Rezidans. Mirage Rezidans. Gölbahçe Evleri, Ikbahar ve Ams İstanbul Ofis projelerini kapsıyor. 


FEDAKARLIK ZAMANI 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Attan Elmas "Fedakârlık yapmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Biliyoruz ki kişilere, kuramlara ve tüm halkımıza düşen bir görev var bu konuda. Biz de Sur Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için Türk lirasın n değerinin korunması hareketine yönelik bir kampanya hazırtadk" şeklinde konuştu. 


İLAVE TENZİLAT 

Kampanya kapsamında her 30 bin dolar karşlıgı Türle lirası peşinat ödemesine mevcut kampanyalanmıza ilave 10 ön Türk lirası indirim yapacaMannı belirten A İt an Elmas. "Böylelikle her 30 Bin Dolar karşılında Türk lirası peşinatta mevcut indirimlere ek olarak yaklaşık yüzde 9 indirim uygulamış olacağız. Biz bu...