28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, dün politika faizini 150 baz puan indirdi ve haftalık repo faizi yüzde 12,00'den yüzde 10,50'e çekildi.

Bu gelişmenin üzerine dolarla ilgili yaptığı yorumlarla bilinen deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, döviz kuruyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Deneyimli ekonomist, tartışılan tahminlerine bir yenisi ekledi. Dolar için konuşan Selçuk Geçer, dolarda aralık ayında keskin bir yükseliş grafiği beklediğini belirtti. Selçuk Geçer, "Merkez Bankası beklenti anketindeki hedefler gerçekçi değil ama onlar da yıl sonuna yakın yüksek dolar kurunu konuşmaya devam ederler" ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını her fırsatta dile getiren Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkacağının altını çizdi.

Geçer, aynı zamanda dolar kurunun yükselişine devam edeceğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön