11 / 05 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.



İSLAM MEMİŞ'İN ASGARİ ÜCRET YORUMU

Asgari ücretin 2023 yılında ne kadar olacağı merak konusu olurken, uzman isimlerden de konuya ilişkin çarpıcı yorumlar geliyor. 

Özellikle gram altınla ilgili yaptığı yorumlarla taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken İslam Memiş, asgari ücrete ilişkin de tahminini paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde EYT açıklaması yapan ve düzenlemeden herkesin memnun olacağını belirten İslam Memiş bu kez asgari ücrete ilişkin tahminini açıkladı. Memiş bakın neler söyledi:

- Hükümet tarafından sık sık açıklamalar geliyor. Rakamlar üzerinden manipülasyon oluyor. 

-Ben dolar kuru üzerinden tahmin yapabiliyorum. 

-Muhtemelen 7250-7500 lira civarında bir asgari ücret karşımızda olabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yönelik son yaptığı açıklamada "İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum." dedi.

Temmuz ayında asgari ücretin 5 bin 500 liraya çıkmasıyla birlikte işsizlik ödeneği, askerlik ve doğum borçlanması, genel sağlık sigortası primleri, 65 yaş üstü aylıkları, engelli aylığı, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri de yükselmişti.

Selçuk Geçer bombayı patlattı, dolar için tarih verdi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Ekim 2022 tarihinde saat 20.24'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.59 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 987 Türk Lirası değerinde.

CHP'den asgari ücret için flaş öneri!

İşte İslam Memiş'in asgari ücret tahmini!

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön