04 / 05 / 2024

Ekonomist Selçuk Geçer altında rekor için tarih verdi

Ekonomist Selçuk Geçer altında rekor için tarih verdi

Medya TV'nin Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını cevaplayan Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altının gidişatıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu



Medyatava TV'de yayınlanan Gündem programında Ceylin Çağatay'ın konuğu olarak soruları yanıtlayan Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altının gidişatı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Resmi olarak açıklanan enflasyon rakamının şimdilik dolar kuruna yansımadığını ifade edne Geçer korkutan tahmini de açıkladı. Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşü mercek altına alan ekonomist Geçer büyük sıçrama için 2023 yılını işaret etti. Aynı anda altının gidişatı için önemli açıklamalarda bulundu.

Medya TV'nin Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını cevaplayan Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altının gidişatıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ons altında son 9 ayın en düşük seviyesinin görülmesi üstüne değerlendirmede bulunan Selçuk Geçer, "Dolar yükselişini sürdürürken ons düşse bile gram altın düşmez. Ons 1900'lerin üstüne atlatığında ki atlayacak gram altın da ilk aşamada 1100 lira olacak." ifadelerini kullandı.

Ekonomist Selçuk Geçer altında rekor için tarih verdi

Altının geleceği için seviyelerin bununla sınırlı kalmayacağını ifade eden Selçuk Geçer rekor denemeleri beklediğini de açıkladı. Gram altının beklenen ataklarla 2200 seviyesine kadar yükseleceğini belirtti ve tarih verdi:

Altın için kritik tarih


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön