21 / 05 / 2024

Konutta ilk tercih marka oldu

Konutta ilk tercih marka oldu

Son yıllarda birbiri ardına üretilen projeler konut alıcısını seçim yapmakta oldukça zorluyor. YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya: “Konut alıcısı artık özellikli konutların peşinde." dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Uzun zaman sonra bir ilk: Konutta satış zorlaştı, kiralar düştü!

Türkiye'de konut ve kira fiyatları son iki sende uçuşa geçti. Ancak son dönemde kira fiyatlarında bir ilk yaşandı. Bu kez kiralar için artış değil düşüş haberi geldi.

Konutta kredi muslukları açılıyor! İlk evini alacaklara müjde: İstanbul'da 5 milyon TL'ye kadar kredi imkanı!

Ekim'de yürürlüğe alınması öngörülen ve ilk etapta 100 bini aşkın kişinin ev sahibi olmasına imkan verecek olan 'İlk Evim Kampanyası'nda, 1.20 faiz, 180 ay vade ile kredi alınabilecek. İşte ayrıntılar...

Samsung büyük ses getirecek DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini piyasaya sürdü!

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyası olan bulaşık makinesi, evlenecek çiftlerin ve evine beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Samsung da bu nedenle DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

2023 YKS sonuçları, tercih takvimi açıklandı mı? 2023 YKS tercihleri nereden yapılıyor?

Milyonlarca adayın gözü kulağı 2023 YKS sounuçlarına çevrildi. YKS sonuçları belli olur olmaz merak edilecek olan ilk şey YKS tercihleri 2023 işlemleri olacak. Peki, 2023 YKS tercih takvimi açıklandı mı? 2023 YKS tercihleri nereden yapılıyor?

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

Harıl harıl iş arayanlara dikkat! 12 bin TL maaşla personeller aranıyor! Başvurular İŞKUR'dan!

Türkiye İş Kurumu, iş arayan kişilerin ilk tercih yeridir. Yayınlanan pek çok iş ilanı ile İŞKUR, iş arayan pek vatandaşın yardımına koşuyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Konutta kriz çanları çalıyor! İnşaat maliyetleri arttı, konut arzı azaldı! 

TÜİK’E göre ilk çeyrekte inşaatına başlanan bina sayısında yüzde 9.2 azalma yaşandı. Sektör temsilcileri, yükselen maliyetlerin altını çizdi ve“Konutta arz krizi var ve çözülmezse bu durum barınma krizine dönüşecek” değerlendirmesini yaptı. 

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Volkswagen Caddy Cargo’ya gelen son indirim çok konuşulacak! Volkswagen indirimli fiyatları tek tek paylaştı!

İşi gereği veya büyük aile olduğu için geniş araç satın almak isteyenlerin ilk tercih ettiği araçlar arasında yer alan Volkswagen Caddy Cargo'nun nisan ayı fiyatı belli oldu. Caddy Cargo’ya bu ay gelen indirimi görenler gözlerine inanamayacak. 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Konutta ilk tercih marka oldu Haberi

Konutta ilk tercih marka oldu

Son yıllarda birbiri ardına üretilen projeler konut alıcısını seçim yapmakta oldukça zorluyor. Kaliteli malzeme, konforlu yaşam ve sosyal alanların artık standartlaşması alıcıyı farklı özellikler aramaya yöneltirken, değişmeyen tek kriter ise ‘güven’ olarak öne çıkıyor.


Yerleşimi oldukça eskiye dayanan Ankara’da yaşam alışkanlıklarının değişimi, konut tercihlerinde de yenilenmeyi sağladı. Eski konut anlayışı yerini ‘özellikli’ projelere bırakırken, konut alıcısının alternatifi de çoğaldı.


Yakın zamanda Ankara’nın en büyük rekreasyon alanı olacak İmrahor Vadisi cepheli 4’üncü projeleri Nefis Çankaya Evleri ile konuşulan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, taleplerin karşılanması noktasında Ankara’nın da dahil olduğu büyük kentlerde inşaat firmalarının sürekli üretim yaptığını anımsattı.


Konuttan önce firmaya bakmalı 


Bunca proje arasında alıcının kendisine en uygun konutu seçmekte zorlandığını vurgulayan Çankaya, şunları söyledi:

 “Konut alıcısı artık özellikli konutların peşinde....