16 / 05 / 2024

Konutta indirim kampanyasının son günü 2018

Konutta indirim kampanyasının son günü 2018

Bugün detaylarının açıklandığı konutta indirim kampanyası yarın başlıyor. Peki, konutta indirim kampanyasının son günü 2018 ne zaman?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak? TOKİ'den indirim bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 25 indirim kampanyasının ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ 2024 indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Arabasına akaryakıt alacaklara son dakika müjdesi az evvel geldi! Bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın!

Otomobiline akaryakıt almak isteyenlere son dakika müjdesi az evvel geldi. Resmen açıklanan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın...

TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler dikkat! İndirim kampanyasından kimler faydalanacak?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasının başvurularının bu hafta başlayacağını açıkla

Simfer 4244 inox gri 42 litre turbo midi/mini fırında dev indirim kampanyası! Resmen başladı!

Elektronik ev aletleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Simfer, mini fırında dev indirim kampanyasının startını verdi. Simfer, 42 litre turbo midi/mini fırına 890 TL indirim geldiğini açıkladı.

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için her sene gerçekleştirilen indirim kampanyası yarın başlıyor.

Beko'dan seçili ürünü alana  600 TL'ye varan İndirim kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Beko KM 94 B kurutma makinesi modellerinde 600 TL'ye varan indirim kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.

Ziraat Bankası’ndan M Oil'de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Ziraat Bankası, TotalEnergies istasyonlarından sonra M Oil'de de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası başlattı. Yeni yılda başlayan kampanya 15 Şubat’ta sona eriyor. İşte kampanyanın detayları…

Vestel’de çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere 2 bin 500 TL'ye varan indirim! Bugün son sakın kaçırma!

Vestel çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL ya da 2 bin 500 TL'ye varan indirim kampanyasını başlattı! İşte kampanya detayları…

Network’te 2 ürün ve üzerine yüzde 20 indirim kampanyası! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Hazır giyimin tanınmış markalarından Network,  erkek ve kadın giyim dahil tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim kampanyası yapıyor.

1 litre zeytinyağı 106 TL'den 72 TL'ye düştü! İstegelsin online indirim kampanyasını duyurdu! 26 Ekim 2022 fiyat listesi

İstegelsin online süper market indirim kampanyasını duyurdu. İstegelsin'de zeytinyağına 32 TL'lik indirim yapıldı. İşte İstegelsin'de bu hafta indirime giren ürünler ve fiyat listesi...

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası bugün sona eriyor.

Konutta indirim kampanyasının son günü 2018 Haberi

Konutta indirim kampanyasının son günü 2018

Konutta yeni indirim kampanyası olan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası yarın (29 Ağustos 2018 Çarşamba) başlayacak. Kampanyanın detayları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı.

Şuan 33 proje ile başlayan konutta indirim kampanyasında proje ve bağımsız bölüm sayısı artacak. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim yapılacak. Faizler ise yüzde 0,98 oranında uygulanacak.

Örnek ödeme planı 

300 bin TL'lik dairenin örnek ödeme planı:
Konut Bedeli: 300 bin TL
Yüzde 10 İndirim: 30 bin TL
İndirimli Daire Bedeli: 270 bin TL
Peşinat: 27 bin TL (Yüzde 10)
12. Ay Ara Ödeme: 40 bin 500 TL (Yüzde 15)
24. Ay Ara Ödeme: 40 bin 500 TL (Yüzde 15)
Vadelendirilecek Bedel: 162 bin TL (Yüzde 60)
Alıcının Aylık Taksidi: 2 bin 302...