18 / 05 / 2024

konutta kira garantisi

konutta kira garantisi

Konutta talebi canlandırmak için senetli satışta faizi 100 ay sıfırlayan müteahhitler, daire satın alanlara da kira garantisi sunuyor..

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Maliye tek tek kapıları çalmaya başladı, 2 milyon konutta kira geliri tespiti yapılacak. Ev sahipleri dikkat!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirini beyan etmeyen mülk sahiplerine karşı denetimlere başladı. Gazeteci Abdullah Tolu dün başlayan denetimlerle ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı, vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.  

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Konutta kira krizi derinleşiyor! Rakamları duyan koşarak uzaklaşıyor!

Son iki senede artan kira fiyatları vatandaşın belini büktü. Her geçen gün kira fiyatları artarken vatandaş bütçesine uygun ev bulamamaktan yakınıyor. Peki, konut kiraları en çok hangi il ve ilçelerde arttı? İşte detaylar...

Ev sahipleri yeni çözümler peşinde! Kira fiyatlarına zam mı geldi?

Kira fiyatlarına zam yapılıp yapılmadığı kiracılar tarafından araştırılıyor. Bilindiği gibi konutta kira artışına sınırlama getirildi. Ancak ev sahipleri bu duruma bir çözüm geliştirdi. İşte o çözüm!

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Konutta en hızlı amortisman süresi o 3 ilçede!

Konutta kira geliri üzerinden hesaplanan amortisman sürelerine bakıldığında kazandıran şehirler arasında zirvede 16 yıllık geri dönüş süresi ile Edirne bulunuyor. Ev fiyatlarının uçuşa geçtiği ortalamanın da 20 yıl olarak belirlendiği İstanbul'da 3 ilçe yatırımcısının yüzünü güldürdü.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Konutta kira getirisi arttı!

IMF dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ve en fazla düştüğü ülkeleri açıkladı. Türkiye'de konutta kira getirisi arttı...

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Nivo İstanbul’da 2 yıl kira garantisi!

200 milyon dolarlık yatırım bütçesiyle hayata geçirilen Nivo İstanbul projesi müşterilerine 2 yıl kira garantisi sağlıyor. 

konutta kira garantisi Haberi

konutta kira garantisi

Banka faizlerinin artması ve dolar kurunun 4 lira sınırına dayanması inşaatçıları harekete geçirdi. Talebi canlandırmak için senetli satışta faizi 100 ay sıfırlayan müteahhitler, daire satın alanlara da kira garantisine başladı. Teknik Yapı, Fikirtepe'deki 830 konutluk Uplife projesinden ev sahibi olanlara teslime kadar 2 bin 500 lira, Mint ise E-5 ve Şişli'de 4 bin 500 liraya kadar nakit kira ödemesi yapacak.

Karar Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre, kredi faizlerinin yükselmesi, dolar kurunun 4 lira sınırına yaklaşması ve konut fiyatlarının daha da düşebileceği beklentisi emlak satışlarının yavaşlamasına neden oldu. Tüketici talebini canlandırmak için kollan sıvayan markalı konut üreticileri de senetli satışta faizi 100 ay sıfırlarken; daire safin alanlara kira ödemelerini de artırdı. 

Kiracı bulamadıkları taktirde firmaların daire safin alanlara ödeyeceği tutar İstanbul’da bin...