09 / 05 / 2024

konutta trend ne

konutta trend ne

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor! Bunun sebebi ne? 

Konutta yükselen fiyatlar piyasa dengesini resmen değiştirdi. Artık 2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor. Peki bunun sebebi ne olabilir? 

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Enflasyonda en düşük artış konutta! Vatandaş enflasyonla ilgili ne diyor? Ekonomi nereye gidiyor?

Reel araştırmacı uzun vade yatırımcı temel analist Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarına değinerek "Bu rakamlar sizce ekonominin geleceği için ne anlama geliyor? Yorumlarınızı bekliyorum" dedi. İşte gelen o yorumlar...

Trend GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri açıklandı!

Trend GYO Alibeyköy ve Ümraniye'deki gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki,  GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Trend Line'da son fırsatlar! Teslimler Haziran 2024'te!

Cemsan Plus tarafından, Antalya’nın kalbinde, Kepez'de yükselen Trend Line'da son fırsatlar devam ediyor. Trend Line'da daire fiyatları ne kadar? Trend Line ile ilgili ayrıntılar...

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Borsa İstanbul'da ikinci yarı başlıyor: Yükseliş devam edecek mi? Uzmanlar portföy önerilerini tek tek açıkladı! 

'Rasyonel zemin' iştahıyla yükselişini hızla sürdüren Bosa İStanbul'da bu trend ne kadar sürecek, yeni dönemde hangi sektörler ön planda olacak, yatırımcı için tavsiyeler neler?... Tuncay Turşucu, Eral Karayazıcı ve Vahap Taştan, beklentilerini portföy önerilerini tek tek sıraladı. 

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri belli oldu! 

Trend GYO Alibeyköy arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri ne kadar? İşte Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri...

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

konutta trend ne Haberi

konutta trend ne

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında birçok sosyal donatıya sahip olduğuna dikkati çekti.


İster 4+1, 5+1 gibi büyük tip isterse 1+1, 2+1 gibi küçük tip olsun bu projelerden daire satın alanların, aynı teknik üstünlüklerden ve ayrıcalıklı sosyal donatı olanaklarından yararlanma imkanı bulduklarını ifade eden Aslantaş, şu bilgileri verdi:


“Eskişehir yoluna paralel 35 metrelik bulvara cepheli konumda bulunan 24 katlı Azel Kule, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine, yapı denetimine uygun şekilde, etüdü yapılan sağlam zeminde hızla yükseliyor. Bu teknik nitelikler yanında projede, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, tenis kortu, yürüyüş parkuru gibi soysal donatılar yer alıyor. Bu olanaklardan küçük daire alanlar...