04 / 05 / 2024

konutun altın üçgeni nerede

konutun altın üçgeni nerede

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri yükseliyor.

Altını olanlara müjde! Uzmanlar resmen açıkladı! 2024 altının yılı olacak!

Ortadoğu’daki çatışmaların daha geniş alana yayılabileceği tedirginliğiyle ons altın fiyatları 2 bin doları aştı. Dün gün içinde 2 bin doların altına inse de Dünya Bankası’ndan gelen açıklamalarla tekrar 2 bin doların üzerine çıktı. Uzmanlar yeni zirvelerin yakın olduğunu belirtiyor.

Borsa İstanbul'dan kota duyurusu: Altın ithalatında üye bazında kota getirildi!

Borsa İstanbul tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda işlenmemiş altın ithalatı kotasının genişletildiği bilgisi paylaşıldı. 

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Altınbaş'ta online alışverişlerde yüzde 15 indirim! İstediğiniz altın takıyı alın! Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş’ın internete özel sepette yüzde 15 indirim kampanyaları başladı. Geniş bir yelpazede sunulan internete özel altın takıları inceleyerek uygun fiyatlı ve avantajlı olanları tercih edebilirsiniz. İşte Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

TOKİ Hatay Altınözü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü'nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

Hatay Altınözü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay’ın Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi’nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

DYO'ya Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü!

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

tapu.com'dan Zonguldaklılar'a 16 altın fırsat!

tapu.com, Türkiye genelinde portföyünü genişletmeye devam ediyor. Zonguldak’ta büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede 170 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği tapu.com, kent merkezinde altın değerinde fırsat sunan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Besa Kule altın üçgen lokasyonuna mimarisi ile artı değer katacak!

Başkent gayrimenkul sektöründe Ankara'nın "altın" üçgeni olarak tanımlanan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin orta noktasında yükselen Besa Kule, bu çok özel lokasyona farklı mimarisi ile artı değer katacak.

Ankara Sinpaş Altın Oran!

Ankara Sinpaş Altın Oran, çok sayıda farklı konut alternatifleri ve geniş sosyal imkanları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Projede ilk etap teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Beylikdüzü Altın Vadi Konakları daire fiyatları!

İçerisinde 102 adet konutun bulunduğu Beylikdüzü Altın Vadi Konakları daire fiyatları minimum 205 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran kat planı!

Dairelerin 223 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Çankaya Sinpaş Altın Oran kat planı bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

konutun altın üçgeni nerede Haberi

konutun altın üçgeni nerede

Konut anlayışının değiştiği Ankara’da artık kentin gürültüsünden uzak, kaliteli ve konforlu evler öne çıkmaya başladı. Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi ise bu noktada dikkati çekerek, konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor.


Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu’na yakın konumlarının da etkisiyle değerini arttırıyor. Yakın gelecekte Başkent’in en değerli merkezi olması beklenen bölgeler, şimdiden hem konut alıcısı hem de yatırımcının gözdesi olmaya başladı.


Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri’ni inşa eden, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı’nın ortaklarından iç mimar Murat Altuntaş, bölgenin kentin gürültüsünden uzak oluşu, temiz havası ve şehir merkezinde yer...