03 / 05 / 2024

konya 2015 kiralık ev

konya 2015 kiralık ev

Okulların tatil olması, düğün sezonun devam etmesine bir de kentsel dönüşüm eklenince Konya'da kiralık ev bulmak zorlaştı. Kiralık evlere artan talep, fiyatları da yukarı çekti.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Ramazan'dan sonra 100 bin kişi İstanbul’da kiralık ev arayacak!

Ramazan’dan sonra 100 bin kişi kentsel dönüşüm ve tayinlerle İstanbul’da kiralık ev arayacak. Emlak uzmanı Nizameddin Aşa “2015’te yeni tutulan evin kirasında 500 TL’lik artış oldu. 2016’da artık yeni zam yok” dedi.

Fehmi Belgemen: Konya'da kiralık ev bulunmuyor!

Son dönemde köyden kente göçün artması ve Suriye'den gelen mülteciler, Konya'da bazı problemleri de beraberinde getirdi. O problemlerin başında da hiç şüphesiz kiralık ev bulma sıkıntısı geliyor.

Konya'da kiralık ev kalmadı!

Kiralık ev sıkıntısı her geçen gün artmaya başladı. Üniversitelerin açılması ve Suriyeli mülteci sayısının artması ile kiralık ev sıkıntısı giderek büyürken, kira fiyatları ise aldı başını gidiyor.

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü!

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 76 bin 954 TL'den başladığı projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Konya'da kiralık ev fiyatları arttı!

Okulların tatil olması, düğün sezonun devam etmesine bir de kentsel dönüşüm eklenince Konya'da kiralık ev bulmak zorlaştı. Kiralık evlere artan talep, fiyatları da yukarı çekti.

Kiralık devremülk ilanları ikinci çeyrekte yüzde 140 arttı!

Yaz aylarının gelmesiyle tatilciler otel ya da kiralık evlerin yanı sıra devremülk arayışına da yönelmiş durumda. 2015 yılının ilk çeyreğine göre, ikinci çeyrekte kiralık devremülk ilanlarında yüzde 140 oranında artış meydana geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi katı atık tesisi yaptıracak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisleri'nin yapımı ve işletilmesi için 42 yıl süreyle imtiyaz hakkı verecek. İhalesi 7 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 2 adet arsa satıyor!

Mülkiyeti Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 2 arsa Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 16:00'da ihale ediyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kiralama sürecinin başladığı Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

konya 2015 kiralık ev Haberi

konya 2015 kiralık ev

Okulların tatil olması, düğün sezonun devam etmesine bir de kentsel dönüşüm eklenince Konya'da kiralık ev bulmak zorlaştı. Kiralık evlere artan talep, fiyatları da yukarı çekti. Konya'da Suriyeli akınından sonra büyük bir artış gösteren kira fiyatları el yakıyor. Üniversite öğrencilerinin şehre gelmesi ile birlikte rakamların daha da artması bekleniyor. 3 yıl önce 500 liradan değer gören ev kiraları bugün 800 lira civarında kiralanıyor. Çekirdek bir ailenin oturacağı standart kalitede bir evin kirası ise 500-600 liradan başlıyor. İmarı artan site yapılarda da kira fiyatları bin liradan başlıyor. Ekonomik durumu iyi olanlar bina inşaat halindeyken oradan daire alıyor, daire tamamlandığında ise hemen yüksek fiyattan elden çıkarıyor. Bu da dar ve orta gelirlileri mağdur ediyor. Uzmanlar, üniversitelerin açılması ile birlikte kira fiyatlarının daha...