07 / 05 / 2024

Konya Akkise toplu konut projesi

Konya Akkise toplu konut projesi

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, TOKİ ile işbirliği yapacaklarını açıkladı. Belediye Başkanı Akgül TOKİ'nin Akkise Mahallesi'nde 219 inşa edeceğini açıkladı.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya TOKİ'de kura heyecanı!

Konya’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan bin 353 sosyal konutun kura çekimi töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımı ile gerçekleştirildi. Heyecanlı anların yaşandığı kura çekilişine 10 bin kişi katıldı. 

TOKİ Konya Konutları hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Konya’da inşa ettiği 802 toplu konutun hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti.

Konya Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Konya'da inşa edilen Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları sahiplerine teslim edildi. Toplu konut hamlesinin Karatay'ın çehresini değiştirdiği belirtildi.

Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Konya Meram Gödene projesinde 604 konut kura ile satılacak. Peki, Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi ne zaman?

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akkiseli iş adamları tarafından hayata geçecek Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı. Aynı protokol Akkise Mahallesi Kurtlar Camisi'ni de hizmete açtı.

Konya Altınekin TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu

TOKİ Konya Altınekin başvuruları!

TOKİ'nin Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması projesindeki 47 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Altınekin başvuruları ne kadar sürecek?

Konya Beyşehir TOKİ'ye yoğun ilgi!

TOKİ tarafından Konya Beyşehir ilçesinde hayata geçirilen toplu konut projesine ilgi arttı. 200 kişinin toplu konut için muhtarlığa başvuru yaptığı belirtildi.

TOKİ Konya Akören 157 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ ) Konya İli, Akören İlçesi, Ağalar Mahallesi'nde toplamda 157 adet yeni konut hayata geçiriyor.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen Konya Ilgın projesindeki 209 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stokunda yer alan 1 adet (3+1) konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı.

Konya Akkise toplu konut projesi Haberi

Konya Akkise toplu konut projesi

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, yaptığı açıklamada Akkise Mahallesi'ne TOKI konutlarının yapılacağını duyurdu. Akgül yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Birçok hizmette ilklerin belediyesi olma noktasında başarılı hizmetlere imza atan belediyemiz yine ilk olma noktasında TOKİ iş birliği ile konut çalışması başlatmıştır. Bu bağlamda Ahırlı merkezde 82 adet, Akkise Mahallesi'nde 137 adet konut olmak üzere toplam 219 adet konut inşa edilecektir. Konutlar 110 metre kare ve 75 metre kare olup, 4 katlı bloklardan oluşacaktır. Konutlar için müracaatlar 11 Temmuz 2016 başlayıp 12 ağustos 2016 tarihinde sona erecektir. 110 metre karelik konutlar için başvuru bedeli 4000 TL, 75 metre karelik konutlar için başvuru bedeli 2000 TL olarak Bozkır Ziraat Bankası A,Ş hesabına yatırılacaktır. Ayrıntılı bilgi için Ahırlı Belediyesi'ne müracaat yapılması...