09 / 05 / 2024

Konya Altınapa Viyadüğünde yol çalışmaları tamamlandı

Konya Altınapa Viyadüğünde yol çalışmaları tamamlandı

Bölünmüş yol çalışmaları devam eden Konya-Beyşehir Karayolu’nun Altınapa Barajı mevkisindeki viyadük bağlantı yolu yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Meram Belediyesi'nden Konya'da imarlı arsa fırsatı! Siz de taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya'da yüzde 20 peşinat ve 24 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış bedelleri 15 milyon TL ile 18 milyon TL arasında değişiyor.

Konya'da 36 ay taksitle imarlı arsa! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya'da 39 milyon TL'ye ticaret alanı imarlı satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı imarlı arsayı 39 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Altınapa Viyadüğünde yol çalışmaları tamamlandı Haberi

Konya Altınapa Viyadüğünde yol çalışmaları tamamlandı

Beyşehir Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirme doğrultusunda, 8-12 Aralık 2015 tarihleri arasında saat 09.00 ile 16.00 aralığında çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı duyurulan Konya-Beyşehir devlet yolunun 19+200 ile 58+500 arasındaki kesim olan Altınapa viyadüğü bağlantı yolu yapım çalışmalarının 11 Aralık 2015 tarihi itibariyle tamamlandığının belirtildiği ifade edilerek, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından karayolunun bugün itibariyle yeniden trafiğe açıldığı bildirilmiştir. Karayollarında Beyşehir-Konya arasındaki güzergahı kullanan sürücülerimiz bugünden itibaren yeniden bu karayolunu çift yönlü olarak kullanmaya başlayabileceklerdir” denildi.

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol da Karayolları ekipleri tarafından çalışma yürütülen Altınapa Viyadüğü bağlantı yolunda incelemelerde...