02 / 05 / 2024

konya Avrasya Turizm Kongresi

konya Avrasya Turizm Kongresi

SELÇUK Üniversitesi (SÜ), 28 - 30 Mayıs 2015 tarihlerinde Konya 'da gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi'ne (EITOC) ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirasında yüzde 50 indirim yaptı!

Avrasya GYO Otogar İşletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş. ve Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş. firmalarının aylık kira bedellerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Avrasya Termal Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Termal Turizm ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Avrasya Internasyonal İnşaat Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Internasyonal İnşaat Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Jıhad Alhesha tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Yeni Avrasya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Avrasya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Talu tarafından kuruldu.

konya Avrasya Turizm Kongresi Haberi

konya Avrasya Turizm Kongresi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi öncülüğünde, Konya'da 13 ülke, 51 şehir ve 66 üniversite ve kurumdan 321 bilim insanını bir araya getirecek kongrede hem Türkiye'nin hem de Konya'nın turizm değerleri ve sorunları tartışılacak. Turizm Kongresi'nin ilk kez düzenlenmesine rağmen, kongreye gösterilen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, kongre çağrısına katılım yoğunluğunun Konya'nın kongre kenti olması ve kongre turizmine açılması için çok önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. 



"KONYA, TURİZMİN GÜNDEMİNE TAŞINACAK" 

Alanda önemli çalışmalan olan uzmanların düşünce ve deneyimlerinin, sektöre çok önemli katlar sağlayacağını ifâde eden Prof. Dr. Çukurçayır, "Mevlana, Çatal höyük. Sille, Kilistra, Selçuklu tarihi ve öteki uygarlık mirası hoşgörü kenti Konya'da yüzlerce katılımcıyı ağırlamak, Konya'yı turizm gündemine...