26 / 08 / 2024

konya Avşar Mahallesi lodos

konya Avşar Mahallesi lodos

Şiddetli lodos Avşar Mahallesi'nde bulunan TOKİ ilk ve ortaokulu hizmet binasının çatısının çinko kaplamalarını yerinden söktü. Kaplamaların bir bölümü bahçeye savrulurken, belediye ekipleri okul bahçesine girişi önlemek için şerit çekti.

Deva Partili Cem Avşar: Kiralara yüzde 25 bitiyor ama ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok!

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, kiralara yüzde 25 sınırı ile ilgili konuştu ve "Ellerinde çözüm adına hiçbir şey yok" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Neden barınma krizi yaşıyoruz? Deva Partili Cem Avşar: Dar ve orta gelirliler değil, lüks konutlar öncelik oluyor!

Barınma krizi Türkiye genelinde gün geçtikçe büyüyor. Kira bedelleri neredeyse asgari ücrete denk duruma gelirken, ev alabilmek de imkansızlaştı. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, konuyu Meclis'te değerlendirdi ve 'Neden barınma krizi yaşıyoruz?' sorusunun yanı

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Meram Belediyesi'nden Konya'da imarlı arsa fırsatı! Siz de taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya'da yüzde 20 peşinat ve 24 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış bedelleri 15 milyon TL ile 18 milyon TL arasında değişiyor.

Konya'da 36 ay taksitle imarlı arsa! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya'da 39 milyon TL'ye ticaret alanı imarlı satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı imarlı arsayı 39 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

konya Avşar Mahallesi lodos Haberi

konya Avşar Mahallesi lodos


Konya'nın Beyşehir ilçesinde şiddetli lodos nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, göl kıyısındaki yatlar ve tekneler batma tehlikesi geçirdi. Öğlen saatlerinde aniden bastıran şiddetli lodos Avşar Mahallesi'nde bulunan TOKİ ilk ve ortaokulu hizmet binasının çatısının çinko kaplamalarını yerinden söktü. Kaplamaların bir bölümü bahçeye savrulurken, belediye ekipleri okul bahçesine girişi önlemek için şerit çekti. Çatıların yerinden söküldüğü sırada okulların tatil olması olası yaralanmaları ve can kayıplarını önledi. 



Haber...