10 / 05 / 2024

konya Bağbaşı Barajı

konya Bağbaşı Barajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 16 Aralık Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Konya’daki 904 milyon TL’lik yatırımın açılışının yapılacağını belirtti...

TOKİ Konya Cihanbeyli başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesinde yer alan konutların başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları...

TOKİ Konya başvuruları için tarih belli oldu! Taksit bedellerine inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören 3. Etap için başvuru tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ Konya için başvuru tarihi belli oldu! 70 bin lira peşinatla 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Cihanbeyli Konutları için başvuru tarihini açıkladı.  İşte TOKİ Konya başvuru tarihleri ve proje detayları...

Konya Hadimi Tüneli'nde 5 bin metreye yaklaşıldı!

Konya Ovası Projesi çerçevesinde hayata geçirilen ve Afşar Barajı'nda depolanan suları Bağbaşı Barajına aktaracak 18 bin 136 metre uzunluğundaki Hadimi Tüneli projesinde  5 bin metreye yaklaşıldı...

Konya Afşar Barajı'nın inşaatı yüzde 74 bitti!

Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Afşar Hadimi Barajı ve Göksu Havzası Yamaç Arazilerinin Sulanması İnşaatında incelemelerde bulundu. Yüzde 74’ü tamamlanan Afşar Hadimi Baraj inşaat sahası gezen yetkililer tesisin son durumunu değerlendirdi.

Konya Bağlar RES enerji iletim hattı için kamulaştırma!

154 kV (Konya II-Konya III) Brş.N-Bağlar RES Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda çalışmalar başladı!

Konya Başbakanlık Toplu Konut İdaresince yapılacak olan 2. Etap 125 adet Toplu Konut çalışmaları başladı. Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, konut sorunun çözüleceğini belirtti.

Konya Bozkır Barajı'nda sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen, Bozkır Barajı’nda sona yaklaşıldı. Sulama maksatlı olarak tesis edilecek barajdan 168.5 milyon metreküp su Bağbaşı Barajı’na aktarılacak.

TOKİ 22 konut ve 55 işyeri ihalesi ne zaman?

TOKİ Ankara, İstanbul ve Konya başta olmak üzere toplam 18 ilde 22 konut ve 55 işyerini açık artırma ile satıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ 22 konut ve 55 işyeri ihalesi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi!

Kura yöntemiyle 20 adet dairenin satılacağı TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Projede başvurular devam ediyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor. Dairelerin 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Konya Yazır Konutları başvuruları 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Konya Yazır projesindeki daireler kura çekilişiyle satılacak. İşte TOKİ Konya Yazır Konutları başvuruları 2015 detayları..

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekimi saat 11:00'de Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde yapılacak. Peki TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları ne zaman bitecek?

konya Bağbaşı Barajı Haberi

konya Bağbaşı Barajı


Başkan Akyürek, tüm Konyalıları 100 yıllık rüya Mavi Tünel, Bağbaşı Barajı, Mevlana Meydanı, İl Halk Kütüphanesi, Elektrik Üretim Tesisi ve restore edilen tarihi eserlerden oluşan Konya’daki tüm kamu kurumlarının ve belediyelerin yaptırdığı yatırımların açılışında Başbakan Erdoğan’la buluşmaya davet etti.



Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Aralık’ta açılışını yapacağı yatırımlar ve Konya programı ile ilgili açıklama yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hazreti Mevlana’yı Anma Törenleri nedeniyle 16 Aralık’ta Konya’ya geleceğini ve 100’den fazla hizmetin açılışını yapacağını vurguladı. Hükümetin yerelleşme vizyonu doğrultusunda 2023’ün Konya’sını hep birlikte hazırladıklarını dile getiren Başkan Akyürek, yapılan yatırımlarla Konya’nın hayal projelerinin bir bir hayata geçirildiğini dile getirdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya programında Büyükşehir Belediyesi’nin 94 milyon 85...