28 / 04 / 2024

Konya Bozkır kapalı pazar alanı

Konya Bozkır kapalı pazar alanı

BOZKIR'da yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Gün, ilçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gidereceğini belirtti.

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Altını olan zil takıp oynayacak! Resmen geri dönen Çin dopingi fiyatları daha da uçuracak!

Artık hemen her saat yeni rekorlar kıran altın yatırımcısını çok sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır kapalı olan Çin altın piyasasına yeniden geri dönüyor. Uzmanlar, bu haberin fiyatları çok daha yukarı taşıyacağına hemfikir!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Tatil sonrası beklenen haber geldi! Altında rekor dalgalanma

Yurt içinde piyasalar Kurban Bayramı tatili gerekçesiyle 4,5 gündür kapalıydı. Ancak tatilden sonra yurt içinde dolar ve altını yakından ilgilendiren en kritik bilgiler ABD’den geldi. Bu verilere göre Amerika Birleşik Devletleri’nde enflasyon haziranda yüzde 1,3 olurken, yıllık enflasyon ise yüzde 9

Melco İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melco İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Lütfü Melih Bozkır tarafından kuruldu.

Kiralar en çok hangi illerde arttı?

Uzun zamandır kapalı olan okulların açılmasından sonra ardından, gözler kiralara çevrildi. Peki konut kiralamada yatırımcısına en çok kazandıran il hangisi?

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Konya Bozkır kapalı pazar alanı Haberi

Konya Bozkır kapalı pazar alanı

BOZKIR Belediyesi tarafından yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.  


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, kapalı pazarının çok amaçlı bir şekilde kullanılarak hizmet vereceğini söyledi. Başkan Gün,  ilçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gidereceğini belirtti. Gün, ''Kapalı pazarımızın projesi çok amaçlı olarak tasarlandı ve iki çelik direk arası 13 metreye, 16 metre yapılarak kapalı otopark olarak da kullanılacak. Otopark sorunumuza bir diğer alternatifimiz de, şu anda mevcut pazar olarak kullandığımız yer de otopark olarak kullanılacak. Bunun yanında, büyük konferanslarımız, mitinglerimiz, düğünlerimiz, şenliklerimiz de kapalı pazar alanımızda yapılacak.''dedi....