28 / 04 / 2024

Konya Bozkır pazar alanı çalışmaları

Konya Bozkır pazar alanı çalışmaları

BOZKIR'da yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Gün, ilçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gidereceğini belirtti.

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Melco İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melco İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Lütfü Melih Bozkır tarafından kuruldu.

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Çayır Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 625 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

Konya Bozkır pazar alanı çalışmaları Haberi

Konya Bozkır pazar alanı çalışmaları

BOZKIR Belediyesi tarafından yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.  


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, kapalı pazarının çok amaçlı bir şekilde kullanılarak hizmet vereceğini söyledi. Başkan Gün,  ilçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gidereceğini belirtti. Gün, ''Kapalı pazarımızın projesi çok amaçlı olarak tasarlandı ve iki çelik direk arası 13 metreye, 16 metre yapılarak kapalı otopark olarak da kullanılacak. Otopark sorunumuza bir diğer alternatifimiz de, şu anda mevcut pazar olarak kullandığımız yer de otopark olarak kullanılacak. Bunun yanında, büyük konferanslarımız, mitinglerimiz, düğünlerimiz, şenliklerimiz de kapalı pazar alanımızda yapılacak.''dedi....