27 / 04 / 2024

Konya Çimento faaliyet raporu

Konya Çimento faaliyet raporu

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Konya Çimento faaliyet raporu!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılı faaliyet raporu...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Çimento sektöründe 2021'in ilk yarısında neler yaşandı?

Çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO tarafından, 2020 Faaliyet Yılı 63. Genel Kurulu, Ankara’da düzenlendi. Genel Kurula sektörün yüzde 94’ünü temsil eden çimento üreticileri katılım gösterdi. 

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Seza Çimento Elazığ'da üretime başladı!

Doğu Anadolu'da Türkiye’nin ilk çevreci fabrikası olarak faaliyet gösteren Seza Çimento, 25 kilogramlık torba çimento üretimini yaptı. 

Vehbi Demirci: Konya'ya 3 bin konut kazandırdık!

Konya'da faaliyet gösteren Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci bölgeye 3 bin konut kazandırdığını belirtti. Demirci, üniversite öğrencilerine sektör ile ilgili bilgiler verdi.

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Konya'da konut satışları arttı!

Konya Yazır Mahallesi'nde faaliyet gösteren Vatan Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Ahmet Taşkın, konut sektörünü değerlendirdi. Taşkın, son dönemlerde gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışlarının hızlandığını belirtti.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Konya'daki inşaat sektörü hızla gelişiyor!

Konya'da faaliyet gösteren Karatay Emlak'ın Satış Sorumlusu Ersin Özgem, Karatay Emlak ve piyasayla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Konya İzotüp İstanbul Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Konya'da faaliyet gösteren İzobir tarafından "İzotüp" markasıyla üretimi yapılan "sprey poliüretan izolasyon kiti" Türkiye'nin en büyük yapı fuarında tanıtılıyor. Ürün, Türkiye'de bir ilk olma özelliği de taşıyor.

Konya'nın 31 ilçesine atıksu arıtma tesisi müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün şehir merkezinde faaliyet veren Atık Su Arıtma Tesislerinin 31 ilçede yaygınlaştırılması için düğmeye basıldı.

Konya Çimento faaliyet raporu Haberi

Konya Çimento faaliyet raporu


Konya Çimento Sanayii A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 dönemine ait faaliyet raporu için