06 / 05 / 2024

konya derbent hastane

konya derbent hastane

Konya’nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe merkezine yapılan hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Hastane yanındaki sağlık ocağını da ziyaret eden Acar, hasta yakınları ile sohbet etti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Derbent 'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Derbent 'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Derbent TOKİ konutları bu ay teslim edilecek!

Konya’nın Derbent İlçe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye kazandırılan yeni konutlar teslime hazırlanıyor. 

TOKİ Konya Derbent kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Konya Derbent projesinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya Derbent kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Derbent Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Derbent projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Başbakan Yıldırım'dan Konya'ya hastane müjdesi!

Konya Mevlana Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, hastane müjdesi verdi. 

Ergün Turan, Konya inşaatlarında incelemeler yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Konya’da yapımı devam konut ve hastane projelerinde incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Konya’nın Derbent İlçesi’nde inşa edilecek 47 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

konya derbent hastane Haberi

konya derbent hastane

Acar, yaptığı açıklamada, Derbent ilçesinde Sağlık Bakanlığı tarafından açılacak 5 yataklı entegre hastane binasının hayırseverlerin de desteğiyle tamamlandığını söyledi. Derbent ilçesinde acil olaylara müdahale yapılabilecek bir hastaneye uzun zamandan beri ihtiyaç duyulduğunu belirten Acar, hastaların en yakındaki yarım saat mesafedeki Konya il merkezine nakledildiğini, bunun da zaman zaman hayati risk taşıyan durumlar ortaya çıkarabildiğini belirtti. Bu sorunu aşabilmek için gündeme gelen 5 yataklı entegre hastanenin Derbent ilçesine de kazandırılabilmesi için başlatılan çalışmaların meyvesini verdiğini dile getiren Acar, "Adı entegre hastane olan küçük bir hastane çalışması ilçemizde de yapıldı. Mevcut sağlık ocağımızın hemen yanına inşa edilen geçici yapıya ilçemizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımız da büyük ölçüde maddi destek sağladı. 110 bin liraya mal olan bu hastane binasının bitmesinin ardından en kısa...