30 / 04 / 2024

Konya Eğiste viyadüğü

Konya Eğiste viyadüğü

Konya-Alanya'yı 2 saate düşürecek projede flaş gelişme Konya-Alanya arası yolculuğu 2 saate düşürecek olan Eğiste viyadüğünde ilk kazma Nisan ayında vurulacak.

Sigortalı bir işte çalışmayanlar eksik primlerini nasıl tamamlayabilir? Kimler isteğe bağlı sigorta yapabilir?

EYT yasa teklifine göre emeklilikte yaş aranmıyor, fakat kademeli geçişteki prim şartı 5000-5975 gün arasında değişiyor. 5000 günün üzerinde prime ihtiyacı olanlar çalışarak ya da isteğe bağlı olarak prim ödeyerek farkı kapatabilecek. Peki bu haktan kimler faydalanabilir?

İsteğe bağlı sigortalı nasıl olunur? 2023 yılı prim ödemesi kaç TL oldu?

Asgari ücrete yapılan zamla birlikte, hesapların büyük bölümünde değişiklikler yaşandı. İsteğe bağlı sigorta primi de güncellendi. Peki isteğe bağlı sigorta aylık ödemesi kaç TL oldu? Kimler isteğe bağlı sigortalı olabilir? İşte detaylar…

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bir şekilde bağlayarak seyahat dakikasının 20 kısalacağını açıkladı.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Akşehir'e 4 yeni okul!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

TOKİ'den Konya Altınekin'e 205 yeni konut!

Konya İli, Altınekin İlçesi, 2. Etap 205 Konut ve 1 Adet Ticaret (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Konya Eğiste viyadüğü Haberi

Konya Eğiste viyadüğü

Konya-Alanya'yı 2 saate düşürecek projede flaş gelişme Konya-Alanya arası yolculuğu 2 saate düşürecek olan Eğiste viyadüğünde ilk kazma Nisan ayında vurulacak. 


Konya-Alanya arasını 2 saate düşürecek olan Eğiste viyadüğünde çalışmalara başlandı. Viyadük ihalesini alan Nurol İnşaat yetkilileri Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Firma yetkilisi Güven Tılıç, şantiye mobilizasyon çalışmalarına başladıklarını söyledi. 


'NİSAN'DA İLK KAZMA VURULACAK' 


Şantiyenin kurulacağı alanı incelediklerini belirten Tılıç, “Şantiye kurulumunun tamamlanmasının hemen ardından taş ocakları ve beton santralleri ile ilgili çalışmalara başlayacağız.” dedi. Dengeli konsol yapım metodu ile inşa edilecek olan viyadüğün iki kenar ayak ve sekiz orta ayak olmak üzere toplamda on ayağının bulunacağını ifade eden Tılıç, Nisan ayında ilk kazmayı vuracaklarını açıkladı. 


HADMİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ 

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu da çalışmaların başlamasından...