21 / 05 / 2024

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 284 bin 490 lira oldu! 

TÜİK rakamlarına göre Türkiye genelinde Mart'ta 105 bin 476 adet konut satıldığı açıklandı. Aynı zamanda Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 284 bin 490 lira oldu!

Konya Meram Turgutreis Evleri için ön kayıtlar başlıyor!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi, ilçe genelinde yeni konut projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Konya Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı, Hüseyin Oprukçu yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Konya'da imara aykırı yapılar yıkılacak! 

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak yapılarla mücadele başladı. İlçe genelinde kaçak yapıların yıkımı başladı. 

Konya'da Mayıs ayında bin 250 konut satıldı! 

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 44,6 azalarak 50 bin 936 olarak kaydedildi. Konya'da ise Mayıs 2020'de bin 250 konut satışı gerçekleşti.

TOKİ Konya'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Konya İli Genelinde Yapılacak 2283 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Konya projesi için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Konya İli Genelinde Yapılacak 2283 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi  ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

2016'da Konya'da 5 bin 273 binaya yapı ruhsatı verildi!

Konya ili Yapı İzin İstatistikleri 2016 sonuçları açıklandı. Buna göre, geçen yıl 5 bin 273 binaya yapı ruhsatı verildi. Konya Türkiye genelinde 7. oldu.

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor Haberi

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.


Yeni Büyükşehir Yasası ile toplu ulaşım ağı genişleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetlerini sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2014 yılında ulaşımda, başta yeni tramvaylar ve doğalgazlı otobüsler olmak üzere birçok yeniliğe imza attıklarını, ulaşım ağının bundan sonra yapacakları çalışmalarla daha da genişleyeceğini söyledi.


2014 yılında Konya merkez ve ilçelerdeki toplam 284 hatta 79 milyon 409 bin yolcu taşıdıklarını kaydeden Başkan Akyürek, yeni teknolojileri takip ederek, en kaliteli ulaşım hizmetini vermek için çalıştıklarını vurguladı.


Yine 2014 yılında alınan 100 doğalgazlı otobüs ile otobüs filosunu 425’e çıkardıklarını kaydeden Başkan Akyürek, son model 60 tramvay alım ihalesi kapsamında teslim...