02 / 05 / 2024

Konya Ilgın eski hastane binası

Konya Ilgın eski hastane binası

Konya'nın Ilgın ilçesindeki eski hastane binasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Buğday fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! TMO'nun çiftçiye vereceği alım fiyatlarını eski müdür açıkladı

Buğday fiyatlarının kaç lira olacağı TMO'nun 2022 buğday alım fiyatlarını kaç liradan açıklayacağı merakla bekleniyor. Hindistan'ın buğday ithalatını yasaklamasından sonra iyice değer kazanan buğdayın yeni sezon alım fiyatını eski TMO müdürü açıkladı! İşte 2022 buğday alım fiyatları...

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Konya Ilgın'da riskli alan kararı!

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Şıncarullah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Konya Ilgın eski hastane binası Haberi

Konya Ilgın eski hastane binası


CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Konya'nın Ilgın ilçesindeki eski hastane binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bozkurt sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti.


Bozkurt önergesinde "Konya'nın Ilgın ilçesinde bulunan Doktor Vefa Tanır Devlet Hastanesi, 2015 yılının Ekim ayında yeni yerleşkesine taşınarak hizmet vermeye başlamıştır. Ne var ki, röntgen cihazı gibi bazı tefrişatları halen içerisinde barındıran eski hastane binası ve hemen bitişiğindeki sağlık meslek lisesi binası yaklaşık 1,5 yıldır atıl durumdadır.


Vatandaşların tüm ikaz ve çabalarına rağmen herhangi bir kamu hizmetinde değerlendirilmeyen binaların alkol ve uyuşturucu madde bağımlılarının meskeni haline geldiği, halihazırda ilçe merkezinde bulunan binalarda gayri ahlaki olaylar yaşandığı şikayetleri tarafıma iletilmektedir." dedi. Bozkurt bu bağlamda 4 soru sordu.


Bozkurt'un soruları

1) Yıllar önce sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Hacı Elmas isimli bir...