04 / 05 / 2024

konya imo toplantı

konya imo toplantı

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Konya Akşehir'deki 12 okul hakkında yıkım kararı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan 12 okulla ilgili yıkım kararı verildi. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul müdürleriyle düzenlenen toplantının ardından veliler de konu hakkında bilgilendirildi.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Konya'da yapı ruhsat harçlarına indirim!

Konya Beyşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörüne destek vermek için yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirime gitme kararı alındı.

Konya'daki dehşeti müteahhit anlattı: Sıfır daireyi reddetti!

Konya Ereğli'de komşularıyla toplantı halinde olan müteahhitlerin bürosunu pompalı tüfekle basıp dehşet saçan Cem Küççüktürk, hisselerini devretmediği için komşuları tarafından baskı gördüğünü iddia etti.

Seydişehir'de imar revizyon toplantısı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Kaynak: Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.

Konya'ya metro müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projeler ve yatırımlardan konuşuldu.

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

konya imo toplantı Haberi

konya imo toplantı


İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi.  Programın açılış konuşmasını yapan Rıfat Yüzbaşıgil, "19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü vesilesi ile bugün burada toplandık. 

Ülkemiz hızla gelişiyor. Ülkemizin gelişimine eıı çok inşaat katkı yapmaktadır. Yollar, barajlar, okullar ve evler yapıldıkça bir ülke gelişmektedir. Bunları yapanda inşaat mühendisleridir. İnşaatlar ve inşaat mühendislerinin Türkiye'nin gelişimine katkıları büyüktür. Ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak bizim görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Bu memlekete ve ülkeye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bizler gönüllü olarak mesleğimiz için çok çalışıyoruz. Meslekteki sorunları kamuya taşıyoruz. İnşaat Mühendisleri Odası olarak gönüllü olarak çağdaş ve modern bir Konya için çalışıyoruz. Yeni yıldaki seçimimize herkesi davet ediyorum. Bu oda hepimizin. 

Ülkemizi karanlık günlere doğru götürmek ıçm...