29 / 04 / 2024

Konya inşaat sektörüyle gelişiyor

Konya inşaat sektörüyle gelişiyor

Son yıllarda Konya inşâat sektöründeki değişimle gelişime uyak uyduruyor. Eski binalar yıkılıyor, yerine lüks ve depreme daha dayanıklı binalar inşa ediliyor. Yaşanabilirliği artırmak için sektördekiler butun ayrıntıları düşünüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Aras Ağalarov: Rusya inşaat sektörüyle kalkınıyor!

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Aras Ağalarov, inşaat sektörünün ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli bir paya sahip olduğunu söyledi.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Michael Doring'in Türk inşaat sektörüyle ilgili öngörüleri! 

Türkiye'de 20 yıldır aktif olan ABD merkezli uluslararası inşaat / proje yönetimi şirketi Turner International’ın Operasyon Genel Müdürü Michael Doring, gelecek hedeflerini paylaştı ve Türkiye inşaat sektörüyle ilgili öngörülerini aktardı. 

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

İnşaat sektöründe uzlaşma zamanı!

Anadolu'da Bugün Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Ekmekcioğlu bugünkü yazısında inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ekmekcioğlu'nun o yazısı...

Shell, inşaat sektörüyle buluştu!

Shell & Turcas, Ankara’da, inşaat sektörünün önde gelen isimleriyle Shell Ekonomi Buluşması’nda bir araya geldi.

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hazır beton inşaat sektörünün en önemli parçası!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işık, hazır betonun inşaat sektörünün en önemli parçası olduğunu söyledi.

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

Türkiye, inşaat sektörüyle 2023 hedeflerine ilerliyor!

İnşaat sektörü istikrarını sürdürüyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Ülkemiz, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörü ile 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor'' diye konuştu.

Konya inşaat sektörüyle gelişiyor Haberi

Konya inşaat sektörüyle gelişiyor

Son yıllarda Konya inşâat sektöründeki değişimle gelişime uyak uyduruyor.  Eski binalar yıkılıyor, yerine lüks ve depreme daha dayanıklı binalar inşa ediliyor. Yaşanabilirliği artırmak için sektördekiler butun ayrıntıları düşünüyor. Sektörler arasındaki bağlantı kiralık evlere olan ihtiyacı da oıtaya çıkarıyor Konya'nın merkez ilçelerine baktığımız zaman her 3 ilçede de taşınmazlar giderek değer kazanıyor. 


Karatay Emlak Müşteri temsilcisi Ersin Özgen, vatandaşlar ın güvenli bir devir-teslim ve alışveriş yapmaları için profesyonelleri tercih etmeleri gerektiğine dikkat çekıyor. Kaçak emlakçılar konusunda da uyarıyor. Özgen kentsel dönüşüm aşamalarında arsaların değer bulabilmesi için uzman kişilerle çalışılması gerektıgini...