30 / 09 / 2024

konya kent gönüllüleri anketi

konya kent gönüllüleri anketi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin, Yeni Büyükşehir Yasası öncesinde mücavir alan sınırları dışında kalan yaklaşık 40 bin kilometre karelik il idari sınırları içinde başlattığı 3 önemli projede çalışmalar devam ediyor....

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne gerekli? AFAD gönüllüsü deprem bölgesine nasıl gider?

AFAD gönüllüsü nasıl olunur, ne gerekir? soruları yaşanan deprem felaketinden sonra çok sık sorulmaktadır. İşte bu soruların devamı ve onların yanıtları…

Kahramanmaraş'ta 4 çocuklu aileye ev yapıldı!

Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri "Yeni Yuvam" projesiyle başlattıkları yardım kampanyasıyla, 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir anneye ev yaptı.

Validebağ Korusu'nda son durum ne?

Validebağ Gönüllüleri tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un pazartesi günü çalışmaların başlayacağını duyurmasından sonra nöbet alanda nöbet tutuyor. Vatandaşlar koruda millet bahçesi inşa edilerek, yapılaşmaya açılacağını dile getirdi.

Validebağ Korusu'nda gerginlik büyüyor!

Üsküdar Belediyesi'nin Validebağ Korusu'nda projeleri hayata geçirmesi nedeniyle uzun süredir mücadele veren Validebağ Gönüllüleri, basın açıklamasında bulundu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Edirne’de tarım arazileri yapılaşmaya açılacak!

Edirne'de, çevre düzeni planı değişikliğine, çevre gönüllüleri tarafından itiraz edildi. 

Yalova'daki hasarlı binalara makyaj mı yapıldı?

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam yaptığı açıklamada 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen, Yalova’da derslerin alınmadığını söyledi.

Türkiye'de yerinde ve gönüllü dönüşüm hızlanıyor!

Türkiye’nin büyük bir kısmı deprem riski altındaki alanlarda yaşıyor. Tehlikeyi bertaraf etmek amacıyla kentsel dönüşüm bir eylem planı ile yürütülüyor. Planın 3 ilkesi ise ‘Yerinde’, ‘gönüllü’ ve ‘hızlı’...

Validebağ Korusu'nun Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edilmesine tepki!

Validebağ Korusu’nun Üsküdar Belediyesine tahsis edilmesine tepki gösteren Validebağ gönüllüleri, korunun temizliği için tahsise gerek olmadığını, bunun alanı ranta açmanın ilk adımları olduğunu ifade etti...

konya kent gönüllüleri anketi Haberi

konya kent gönüllüleri anketi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile bütün köylerin ve beldelerin artık Konya merkezin mahallesi haline geldiğine dikkat çekerek, Konya merkezde ne varsa Konya'nın beldelerinde, köylerinde de olmasının sağlanacağını vurguladı. Yapılan hizmetlerin Konya'nın tüm ilçe, belde ve köylerine yansımasına yönelik 3 önemli proje başlattıklarını hatırlatan Başkan Akyürek, bu kapsamda Konya'nın tamamında Sosyal Doku Haritası'nın Coğrafi Bilgi Sistemi ile Kurulumu işinin, 1/100.000 ve 1/25.000'lik planların ve İl Genelinin Hava Fotoğraflarının Temin Edilmesi işlerinin devam ettiğini kaydetti.


BÜYÜK ÖLÇEKLİ SOSYAL DOKU HARİTASI TÜRKİYE'DE İLK OLACAK


Sosyal Doku Haritası'nın Coğrafi Bilgi Sistemi ile Kurulumu projesine ilişkin saha çalışmalarının devam ettiğini, Konyalıların bu sürece etkin katılımının büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Akyürek, "Proje kapsamında görevli personellerimiz, Kent Gönüllüleri Anketi'ni hemşehrilerimizi ziyaret ederek...