06 / 05 / 2024

Konya Kılıçaslan Köşkü restorasyon

Konya Kılıçaslan Köşkü restorasyon

800 yıllık Sultan Kılıçarslan Köşkü'nde yürütülen çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Köşkün yenilenmesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşiyor.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kılıçaslan Terlemez tarafından kuruldu.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Lux Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lux Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Gözde Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Sakarya'da esnaflar ev kiralarını ödeyemiyor!

Koronavirüs nedeniyle Sakaryalı esnafın sıkıntı yaşadığını dile getiren İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın ev kirasını bile ödeyemediğini dile getirdi.

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

TOKİ Konya Ardıçlı 4. Etap ihalesi 10 Temmuz'da!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Konya Kılıçaslan Köşkü restorasyon Haberi

Konya Kılıçaslan Köşkü restorasyon

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kılıçarslan Köşkü'nde yürütülen çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Çalışmalar sonunda köşk kalıntısı üzerinde seyran Kulesi yükselecek. 


800 yıllık Sultan Kılıçarslan Köşkü'nün Konya turizmine hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi. Projenin maliyeti ise 3 milyon 745 bin lira. 


Kılıçaslan Köşkü’nün üzerinde yıpranmış, betonları yıkılma tehlikesi geçiren korumanın kaldırılma çalışmasının başladığını kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Bunu kaldırarak, burada yenileme ve koruma çalışması ile birlikte bir bölümünün ihyası çalışmasını yürütüyoruz. İnşallah birkaç yıl içinde Alaeddin Tepesi bir arkeolojik park olarak; camisiyle, saray kalıntısıyla, iç kale kalıntısıyla sadece Konyalıların, Türkiye insanının değil, meraklılarının, uluslararası camianın, arkeoloji çevrelerinin ve dünya insanlarının da hizmetine açılmış olacak” dedi.


Konya...