21 / 05 / 2024

konya Mimari ve Estetik Kurul

konya Mimari ve Estetik Kurul

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçenin geleceğini kurtarma adına "Mimari ve Estetik Kurul" oluşturdu.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

O ilde 12 ve 24 ay taksitle üç arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 12 ve 24 ay taksitle satışa çıkarıldı.

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Konya'da 50 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 50 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Konya'da 62.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 62 milyon 960 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

konya Mimari ve Estetik Kurul Haberi

konya Mimari ve Estetik Kurul

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçenin geleceğini kurtarma adına "Mimari ve Estetik Kurul" oluşturdu. 

İlçede yapılacak yeni binaların yapımı için belirlenen kriterler Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında karara bağlandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında İmar Müdürlüğü ekipleri, Mimarlar Odası, Harita Mühendisleri Odası, inşaat Mühendisleri Odası temsilcilerinden oluşan "estetik kurul" ile ilk toplantısını yaptı. Seydişehir Belediyesi son yıllarda artan talep ve inşaatlardaki yapılaşmanın hızlanmasının ardından, çarpık kentleşmenin önüne geçmek için bir takım kararlar alarak hayata geçirmeye başladı. Kurul, imar mevzuatına uygun olmayan konularda karar alarak, imar planı revizyonu aşamasında yapılaşma durdurma kararı alınan yerlerde, engel teşkil etmeyecek yapılaşmaya müsaade etmek gibi çalışmalar yapacak. 

İmar konusunda her geçen gün taleplerin arttığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Taleple birlikte emlak sektöründe müthiş artışlar yaşanmaya başladı....