04 / 05 / 2024

Konya Nasrettin Caddesi imar

Konya Nasrettin Caddesi imar

Akşehir İlçe Belediyesi Meclisi'nin, Nasreddin Caddesi ile ilgili cephe alan parsellerde 4 katlı binaların yüksekliği 14 metre olabileceği ile ilgili kararını Konya Biiyükşehir Belediye Meclisi de onayladı.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

V75 Residence satılık daire!

17 katlı 2 blokta toplamda 75 adet daireden meydana gelen V75 Residence projesi Konya Şefikcan Caddesi üzerinde inşa ediliyor. İşte, V75 Residence satılık daire seçenekleri..

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Cansum İnşaat Konya'da yeni projesine başladı!

Ayyıldız 1 projesinde önemli mesafe kat eden Cansum İnşaat, Ayyıldız 2 projesinin startını Konya Keçeciler Caddesi'nde veriyor.

Konya Büyükşehir'den asfalt rekoru!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt çalışmaları devam eden Karaman Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya'da okul inşaatında göçük!

Konya'da Meram ilçesi Hatıp Caddesi'ndeki okul inşaatında kolonlara beton dökme işlemi gerçekleşirken, kalıp çöktü. İşçilerden bazıları kaçarak kurtulurken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Konya Kulu'ya 6 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kulu ilçe merkezindeki Kıbrıs ve Fevzi Çakmak Caddeleri ile Tavşançalı Mevlana Caddesi’ni yüksek standartla düzenleyerek hizmete sundu.

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

Konya Ereğli'de yol çalışmaları başladı!

Konya Ereğli İlçe Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Vatan Caddesi üzerinde çalışmalar yaparak zemini sıcak asfalt dökümü için hazır hale getirdi.

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ftaih Onay tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Hoca Nasrettin Caddesi'nde kuruldu.

Konya Nasrettin Caddesi imar Haberi

Konya Nasrettin Caddesi imar

KONYA Büyükşehir Belediye Meclisi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu1'nun "Akşehir İlçesi, Nasreddin Mahallesi, 262 adanın Nasreddin Caddesine cepheli parsellerde 'Nasreddin Caddesinden cephe alan parsellerde 4 katlı olarak yapılacak binaların yüksekliği 14 metreyi geçemez ' ifadesinin plan notlarına ilave edilmesi ile ilgili Akşehir Belediye Başkanlığının imar plan tadilatı teklifinde, 'Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği' hükümlerine aykırı bir durum bulunmamakta olup, söz konusu plan notunun 'Nasreddin Caddesinden cephe alan parsellerde 4 katlı olarak yapılacak binaların yüksekliği 14 metre yapılabilir' şeklinde düzeltilerek uygun görülmüştür" şeklindeki kararını aynen kabul etti. 


Anadolu'da...