08 / 05 / 2024

Konya Rabia Spor Merkezi meram

Konya Rabia Spor Merkezi meram

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı. Düzenlenen törene teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekilişi Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları...

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Konya Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Rabia Spor Merkezi hizmete açıldı. Düzenlenen törene teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Meram Rabia Spor Tesisi 5 Nisan'da açılacak!

Meram Belediyesi'nin Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Rabia Spor Tesisi 5 Nisan Çarşamba günü Saat 11.00’de açılacak.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Meram'ın yeni spor kompleksi tamamlandı!

Meram Belediyesi, Konya’da yapılan ilk plebisit uygulaması sonucu halkın talebi doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımına başladığı spor kompleksi inşaatını tamamladı

Güneysınır Şehir Konağı Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Güneysınır’da yapımını sürdürdüğü şehir konağı, yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kursları ve çok amaçlı salonlarla ilçeye değer katacak.

Konya Bozkır Gençlik Merkezi yükseliyor!

Konya’nın Bozkır ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4.2 milyona kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Konya Beyşehir'e yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Konya Beyşehir'e yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarından ilçe merkezine yapılacak yüzme havuzunun inşaat çalışmalarına ihaleyi üstlenen firma tarafından temel çukuru kazılarak başlandı.

Konya Ereğli'ye 2 bin kişilik spor tesisi yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesinin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atakent Mahallesine yaptırılmakta olan yarı olimpik sentetik futbol sahası ve 2 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor.

Meram spor kompleksinde son durum!

KONYA'NIN merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki spor kompleksinin inşaatı hızla devam ediyor.

Konya Rabia Spor Merkezi meram Haberi

Konya Rabia Spor Merkezi meram

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Rabia Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde Mehmet Vehbi, Saadet, Kurtuluş ve Muradiye mahalle sakinlerinin yaptığı oylama ile yapımına karar verilen tesisin açılış törenine, AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir ve Hüsnüye Erdoğan, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Sema Ersöz, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, kamu kurum...