04 / 05 / 2024

Konya Sahibata Katlı Otoparkı

Konya Sahibata Katlı Otoparkı

Konya Meram'da gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında gerçekleşecek Sahibata Katlı Otoparkı yıkılıyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yıkılacak otopark hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya'da 11.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Konya 7. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Erenler Mahallesi, 19544 ada 4 parselde yer alan arsayı, üzerindeki 6 katlı binayı ve inşaat halindeki yapıyı 11 milyon 430 bin TL'ye satıyor...

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Konya’da yıkım çalışmalarında 3 kişi yaralandı!

Konya’da tek katlı müstakil evin bahçesinde bulunan, kilerin yıkımında devrilen briketlerin altında kalan 3 kişi yaralandı.

Konya'da 2 katlı bina çöktü! 3 kişi enkaz altında kaldı!

Konya Karatay'da 2 katlı kerpiç bina çöktü, 3 kişinin  enkaz altında kaldığı belirtildi. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Konya'da 2 katlı kerpiç bina çöktü!

Konya'nın Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç bina çöktü. Enkaz altında kaldığı düşünülen 3 katlı bina için arama çalışması başlatıldı.

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Türk Kızılayı'ndan Konya'da bina inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı tarafından 2 katlı ticari bina inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale, 14 Kasım'da yapılacak..

Konya Karatay'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Konya İli Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan depo ve 3 katlı idari bina nitelikli gayrimenkul 10 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Konya Sahibata Katlı Otoparkı Haberi

Konya Sahibata Katlı Otoparkı

Konya'nın merkez Meram ilçesinde bulunan Sahibata Katlı Otoparkı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak. Meram'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılması planlanan Sahibata Katlı Otoparkı hakkında açıklamalarda bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi'nde bulunan otoparkın ekonomik ömrünü tamamladığını söyledi. Başkan Toru, "Belediyemizce Şükran Mahallesindeki kentsel dönüşüm projesi çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda 1. Etap olarak belirlediğimiz alanda hak sahiplerinin yüzde 85'iyle anlaşarak tapu devirlerini aldık. Yıkım çalışmaları devam ediyor ve büyük ölçüde sahayı boşalttık. Sahibata Katlı Otoparkı da, yıllardır bu bölgede hizmet veriyordu. Bugünün şartlarında bina olarak, işlev olarak miadını ve ekonomik ömrünü doldurmuş bir yapı. Bölgenin kale surları içerisinde kalması hasebiyle de estetik açıdan ve mimari olarak yeni bir yapıya ihtiyaç duyuldu. Bu ay...